myszka2829
Fanka BB :)
Moze to dziwne ale jakos spokojna jestem, po drugim siusiu zero sladu. Wykapalam sie no i bede kontrolowac co siusiu czy jest cos czy nie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mam nadzieje że torbielki sie wchłoną szybciutko a co do łożyska to uważaj na siebie bo centralnie przodujące czytam że masz. Wiadomo, jeszcze troszke czasu jest do porodu i jest możliwośc że sie podniesie ale badz ostrożna;-)a po krwiaczku ani śladu?
Szok przytyłam najwiecej w przeciagu tego miesiaca. Karo Wikama dzieki za troske.. Lekarz badał szyjke i zamarł, spytał o skurcze bo tam szyjki juz nie ma praktycznie ale wg niego rozwarcia brak. Mała wsunela sie w kanał rodny jest bardzo nisko.Waży 2800. Łożysko przy ujsciu ale nie zakrywa go wiec na dzien dzisiejszy cyt doktorka " spróbujemy urodzić naturalnie". Wymiary ok. Mam leżeć i jakby akcja skurczowa sie rozwijała biegiem na izbę, nospe mam brac i magnez nadal. No i czekamy jakies minimum 2 tyg by po ospie calkowicie śladu nie bylo bo mała moglaby sie z ospą wrodzona urodzić.Tylkko GBSa mam zrobic z badań. On pracuje w szpitalu w którym bede rodzić i obiecał że sie pojawi
uważaj na siebie...

dbajcie o siebie kochane - bardzo kibicuję waszym maleństwom...
Marta a tez robiłaś 50g ?
Co lekarz mówił?