• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dannutaski- będe BARDZO mocno trzymać kciuki za poniedziałek :)
Tempka wygląda pięknie co na pewno jest dobrym symptomem.. Teraz po prostu musi być dobrze,bo najwyższy czas aby ten wątek zaczął nabierać pozytywnych akcentów :)
JEjciu już nie mogę się doczekać staranek..mam nadzieję,że znów się uda za pierwszym razem.. (mam ułatwione zadania zawsze,bo mój organizm mocno daje mi się we znaki w zwiazku z owulacją).
Teraz jak myślę o starankach to pierwsze skojarzenie to szczęście ..strach jest raczej na szarym końcu..Bardziej chce być mamą niż boję się ciąży :cool2:. Więc teraz musi się wszystko udać! bo inaczej WPIERDO***! ;-)

reklama
noooo Marusia jestem z Ciebie dumna :-) jaka odmiana myslenia :-)))) super
a moj organitm mnie cholernie oszczedza nie czuje owulki, a i @ tylko czasami... wiec mamy loterie :-D na chybil trafil :-D
Danutaski no to masz kawal psiaka w domciu ;-)

no Danutaski, to "pieseczek" Ci się trafił. Uważaj przy wyprowadzaniu, by to on Ciebie nie wyprowadzał, u Was znów zima więc byle się nie poślizgnąć.
Myszka, kotka macie nietuzinkowego, ja swego psiaka też musiałam grzecznie prosić o miejsce w łóżku, teraz Mama się z nim użera, bo jej poduszę przechwytuje :-DMartucha, z takim podejściem to musi być dobrze, nie ma innej opcji. Szybko dochodź do zdrówka po zabiegu i do dzieła.
Lopop, a ubranko na komunię już wybrane? Tutaj nie ma alb, więc jest jak na wesele, nie wiem czy uda Wam się otworzyć ten filmik, proponuję od 1:00 tam jest kilka zdjęć. Wesela są jeszcze lepsze. Rzeźnia!!! Truth about Travellers - Communions - YouTube
Sprostuję, że to są Irlandzcy cyganie, "zwykli" ludzie mają normalniejsze stroje.

Ostatnia edycja:
Hej Ja miałam laparoskopie 2 tyg.temu Miałam dużą torbiel i guza Były tak usytuowane,że zasłaniały ukrywającą się po między nimi w jajowodzie ciąże pozamaciczną Na żadnym usg nie było jej widać Testy wychodziły mi pozytywnie Beta hcg cały czas rosła Ale nie tak jak powinna Usunięto mi całe lewe przydatki Ze staraniami gin kazał poczekać do pierwszej miesiączki po operacji I po możemy się ostro starać Pozdrawiam wszystkie staraczki i te którym się już udało

Karo dołączam się do życzeń dla M:tak:
Danutski no to masz kompana do leżenia;-)
Galwygirl odliczanie ruszyło!!!:tak:(wiem z suwaczka)
Myszka no jakbym słyszała opowieści z domu mojej siostry...oni mają takiego kota "Garfilda":-Duwielbia jak się go wszędzie nosi, drapie, głaszcze...mrucze wtedy jak najęty:tak:

A od wczoraj u mnie @. Zawitała po 25 dniach...więc jakoś szybciej niż zwykle...w marcu (26) mam wizytę u lekarza, zbieram informacje na temat macicy dwurożnej. Z tego co do tej pory znalazłam, to opowieści dziewczyn, które miały po kilka poronień właśnie ze względu na tą wadę macicy. Są też opowieści o tym, że kobiety rodziły 2 lub więcej dzieci z tą wadą i wszystko było ok. A ja? Czekająca na CUD, ale najpierw na wizytę. Boję się tej wizyty jak ognia:szok:aby czasem nie usłyszeć...lepiej nawet nie będę tego pisać. Pozostaje mi wiara, że jednak się uda urodzić zdrowe dziecko:zawstydzona/y: ehhh, życie...:sorry2:

no Danutaski, to "pieseczek" Ci się trafił. Uważaj przy wyprowadzaniu, by to on Ciebie nie wyprowadzał, u Was znów zima więc byle się nie poślizgnąć.
Myszka, kotka macie nietuzinkowego, ja swego psiaka też musiałam grzecznie prosić o miejsce w łóżku, teraz Mama się z nim użera, bo jej poduszę przechwytuje :-DMartucha, z takim podejściem to musi być dobrze, nie ma innej opcji. Szybko dochodź do zdrówka po zabiegu i do dzieła.
Lopop, a ubranko na komunię już wybrane? Tutaj nie ma alb, więc jest jak na wesele, nie wiem czy uda Wam się otworzyć ten filmik, proponuję od 1:00 tam jest kilka zdjęć. Wesela są jeszcze lepsze. Rzeźnia!!! Truth about Travellers - Communions - YouTube
Sprostuję, że to są Irlandzcy cyganie, "zwykli" ludzie mają normalniejsze stroje.
no kochana w marcu będę buszować po sklepach :):)
albę dla synusia już mam
więc teraz ja muszę się wystroić a potem męża:):)
zachwilę filmik obejrzę

myszko ale masz wytresowanego kotka :):)

Anik coś małpowo się robi oby juz ostatni raz

Lopop oj chciałabym:zawstydzona/y:najgorzej będzie jak lekarz uzna że przegroda w mojej macicy jest za duża i trzeba będzie ją usunąć. Wtedy zabieg i czekanie aż się wszystko unormuje...
Zastanawiam się cały czas nad tym zabiegiem, bo podobno są jakieś późniejsze komplikacje z endometrium...na wizycie w marcu o wszystko lekarza wypytam...bo jeżeli dziecko miało by znowu tylko przez 15 tc żyć...to ja miejsce w psychiatryku będę szykować;-)

Ani@k, bądź dobrej myśli, różnie to w życiu bywa. Podobno problem z zajściem jest przy zespole policystycznych jajników a moja koleżanka przy pierwszym cyklu starań zaciążyła. Nigdy nie wiadomo na co nasz organizm ma ochotę. Nie mam pojęcia co to za dolegliwość, ale trzymam kciuki, byś jeszcze w tym półroczu zobaczyła 2 kreseczki, a w drugim nie mogła spać przez kopniaki w nocy ;-).
Lopop, to przynajmniej kawaler wystrojony, a co do Ciebie, to wiesz, ma być lato stulecia, więc szykuj jakąś zwiewną kreację. Jak była komunia mego chrześniaka, myślałam, że się rozpuszczę w kościele, bo musiałam marynarkę założyć, do tego kościół wypełniony po brzegi, masakra. A jak z prezentem, uda się poprzestać na rowerze, że lista wymarzonych prezentów zaczyna się od laptopa a kończy na kładzie? Teraz to normalnie nie nadążysz. Ja kupiłam 5 lat temu płaski monitor, bo ich był już stary i wołał o pomstę do nieba a kasy nie chciałam za bardzo dawać. Do dziś służy całej rodzince, więc zadowolona jestem z mego wyboru, a rower dostał od chrzestnego o ile mnie pamięć nie zawodzi.

Ani@k, bądź dobrej myśli, różnie to w życiu bywa. Podobno problem z zajściem jest przy zespole policystycznych jajników a moja koleżanka przy pierwszym cyklu starań zaciążyła. Nigdy nie wiadomo na co nasz organizm ma ochotę. Nie mam pojęcia co to za dolegliwość, ale trzymam kciuki, byś jeszcze w tym półroczu zobaczyła 2 kreseczki, a w drugim nie mogła spać przez kopniaki w nocy ;-).
Lopop, to przynajmniej kawaler wystrojony, a co do Ciebie, to wiesz, ma być lato stulecia, więc szykuj jakąś zwiewną kreację. Jak była komunia mego chrześniaka, myślałam, że się rozpuszczę w kościele, bo musiałam marynarkę założyć, do tego kościół wypełniony po brzegi, masakra. A jak z prezentem, uda się poprzestać na rowerze, że lista wymarzonych prezentów zaczyna się od laptopa a kończy na kładzie? Teraz to normalnie nie nadążysz. Ja kupiłam 5 lat temu płaski monitor, bo ich był już stary i wołał o pomstę do nieba a kasy nie chciałam za bardzo dawać. Do dziś służy całej rodzince, więc zadowolona jestem z mego wyboru, a rower dostał od chrzestnego o ile mnie pamięć nie zawodzi.
a czemu lato stulecia :baffled:
bo ja coś słyszałam ze jak będą upały to ponich jakaś tam przepowiednia jest od jasnowidza Ty tez o niej słyszałaś????

no naszczęście mój mały nie ma żadnych wymagań a rower rzeczywiście by się już mu przydał bo ze swojego wyrósł

reklama
Lopop :-D:-)przepowiedni tyle już było...kilkakrotnie dochodziło do końca swiata...ostatnio też było upalnie w lato...nas z pracy wcześniej wypuszczali bo nie można było wytrzymać...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry