• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Myszko kciuki za Was i za kotka również... biedak się męczy....
Martoocha kciuki za wizytę! czekamy na wieści!!!

ja wstałam, S. wyprawiony, kawa wypita - idę po zakupy!!! :)

Hej, Myszko &&& żeby to była tylko sucha skóra w Twoim przypadku a u kota tylko coś nie tak zjedzonego.
Ze mną na położniczym leżała laska po cc-urodziła o 9 we wtorek to dopiero w środę wieczorem wstała do kibelka. Wcześniej chyba ze trzy razy zasłabła położnym gdy kazały jej wstać. Wiecznie jęczała z bólu i ciągle dzwoniła żeby jej przeciwbóle dać. Ogólnie bardzo dziwna była :confused:
zmykam bo zaraz mnie znajoma odwiedzi- teraz wszyscy nagle jak na zawołanie chcą WOjtka oglądać

dzień dobry :-)

groza - dopiero wstałam... obudziło mnie w środku nocy i nie mogłam spać, poczytałam gazetkę, zasnęłam po 7 i dopiero się obudziłam pół godzinki temu...

o ile mi wiadomo to cała ta wątrobiana choroba występuje stosunkowo rzadko i nawet sie nie leczy tylko jest sie pod większą kontrolą lekarza, a zatrucie ciążowe diagnozuje się głównie białkomoczem i wysokim ciśnieniem... mam nadzieję, że żadna z nas nie doświadczy ani jednej ani drugiej dolegliwości...

Gatto twój dzień już tak blisko... trzymam kciuki &&& jestem przekonana, ze pójdzie gładko :happy:
Fuma życzę wytrwałości... niech czym prędzej się uda :-)

miłego dnia

Myszka lepiej leć sprawdzić, ale i tak trzymie kciuki, żeby to nie było to paskudztwo &&&&

haha Nanu Ty to zawsze coś wyłowisz :-p

Gatto wielki dzień tuż tuż, jak nastrój?

Zanim M dojechal to moj gin ma przerwe obiadowa wiec jedziemy okolo 14-stej. Kotkowi zakupilam i zapodalam krople na odrobaczywienie, mowilam ze ma robaki... Zobacze czy sytuacja poranna sie powtorzy czy bedzie lepiej. Jesli zadzialaja powinna w miare szybko odczuc ulge.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry