ewelka10
Fanka BB :)
Hej dziewczynki
Ja też mam zamiar zacząć te ćwiczenia Chodakowskiej tylko zastanawiam sie czy zaczynać od skalpela czy killera bo czytałąm gdzieś ze killer pomaga zrzucić kilogramy a skalpel rzeźbi sylwetkę (to co sie zrzuciło żeby nie sflaczało
) Zgadzam sie ze zalezy kto robi pobranie mnie kilkakrotnie wkłuwali sie żeby założyć wenflon i tylko miejsce w zgięciu byłam w stanie znieść, a na dłoni to mi od razu żyły pękały.... fuj jak sobie przypomnę to aż mi słabo...
ale nic to wszystko sie przeżyje byleby tylko dzidziuś był zdrowiutki
a zumba też mi sie marzy ale na razie to niewykonalne Niuniuś je co dwie dwie i pół godziny i zwyczajnie sie nie wyrobie moze na wiosnę zacznie rzadziej jesć
:O) hehe zobaczymy
miłego dnia laseczki
Ja też mam zamiar zacząć te ćwiczenia Chodakowskiej tylko zastanawiam sie czy zaczynać od skalpela czy killera bo czytałąm gdzieś ze killer pomaga zrzucić kilogramy a skalpel rzeźbi sylwetkę (to co sie zrzuciło żeby nie sflaczało
a zumba też mi sie marzy ale na razie to niewykonalne Niuniuś je co dwie dwie i pół godziny i zwyczajnie sie nie wyrobie moze na wiosnę zacznie rzadziej jesć
miłego dnia laseczki
ja juz sie wycwanilam na nich i jak ide to mam kopie z ich przepisow (na wszelki wypadek), od tak zeby dwa razy nie chodzic. Juz mnie raz przegonili po wszystkich instytucjach, a na koniec uslyszalam od goscia co ja sobie wyobrazam...przyjechalam tu i oni bede mi kase dawac?
znalazłam w lodówce jakieś buraki to zrobię chociaż trochę barszczu i się tym będę ratowała.
po tym jak trzy razy próbowały i zemdlałam teraz profilaktycznie nie pozwalam tylko wystawiam dłoń.