martOocha
Nowy Rok-Nowe Marzenia
absolutnie się zgadzam..nie ma lepszego forum niż to.. Przez ostatnie 1,5 roku otrzymałam tu wiecej wsparcie niż gdziekolwiek indziej. I to jest rzadkość..zazwyczaj na forach jest ok jak są dobre wiadomości..jak pojawiają się złe-ludzie przestają się do Ciebie odzywać
jakby się bali że się zarażą
.
Tutaj czuję się 'domowo'
A przerwę na forum zrobiłam tylko dlatego,żeby łatwiej zapomnieć o złych rzeczach.. i nawet po paru miesiącach wszyscy przyjmują tu Ciebie jakby Cię nie było parę godzin (Coś mam ostatnio kłopoty z wysławianiem się ;p)
jakby się bali że się zarażą
.Tutaj czuję się 'domowo'

A przerwę na forum zrobiłam tylko dlatego,żeby łatwiej zapomnieć o złych rzeczach.. i nawet po paru miesiącach wszyscy przyjmują tu Ciebie jakby Cię nie było parę godzin (Coś mam ostatnio kłopoty z wysławianiem się ;p)

uf no bylo nieciekwaie ale to uz za mną.Teraz czekam mnie wizyta w poradni patologii noworodka bo mała ma lewa komore mozgowa troche powiekszona:-(poki co dochodze do siebie. Poród w 36tyg 3 dni oznacza poród przedwczesny ale mała była donoszona miala niewiele oznak wczesniactwa.Byla tylko dobe w inkubatorku.Pozdrawiam potem doczytam co i jak u Was:-)