• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dorcia powtórz badania i spokojnie do wizyty czekamy! Nie denerwuj sie!!! Będzie dobrze!!! My tu kciuki będziemy mocno trzymały a wiesz, że one cuda potrafią sprawić :)!

Nanu oczywiście, że trzymamy kciuki! Odezwij sie po wizycie! Ciekawe czy gin coś poradzi na te twoje dolegliwości?

Karo no to cierpliwie czekamy na Niunie!!! Z tą nerką to pewnie mocz po porodzie zejdzie! Więc proponuje sposób Marty na przyśpieszenie porodu: piłkę ;)!

Martuś dużo zdrówka dla Wijtusia? Mam nadzieje, ze kolejne badania bedą lepszej będziecie mogli zrobić szczepienia! Co do autka: cieszę sie z Tobą! Przydatna sprawa, szczególnie przy dziecku!

A ja znów nie mogę spać .... Ach, masakra!

Zapo jak kręgosłup????

miłego dnia Laski!

reklama
Dorcia kciuki za wizyte, a o biopsji to Kitka cos wie wiecej. Milego dnia w pracy:-)

Wikama ja dzis tez cos spac nie moglam obudzilam sie o 3 i tak sobie raz lezalam raz lazilam do 4:30... Potem znow usnelam.

Karo magnezu juz nie bierzesz, prawda? No cos Malej sie niespieszy, moze i lepiej;-)
Picie i lewy bok powinno pomoc na nerke, kciuki oby szybko zeszlo z niej &&&&&&&&&&&&&

Nanu kciuki za wizyte i niezapomnij zapytac o te uciski na zebra, ale obstawiam ze Matylda sie wypycha &&&&&&&&&&&&&&&&

Martus to nie my kombinowalysmy z suwakami, pewnie "blad" forum;-)
No i oby Wojtusiowi bylo lepiej, a szczepieniem sie nie martw dadza w pozniejszym terminie. My z Tomaszem jak byl w szpitalu mielismy poslizg ponad 2 miesiace w szczepieniach i nic sie nie stalo:-)

Dzień dobry;
Ewcik padłam, ze względu na to niezwracanie uwagi ;-)
[ QUOTE=myszka2829;9627447]

Izka ja osobiscie uwazam, ze kobiety w ciazy powinny miec zakaz prowadzenia aut...wiem zaraz mnie zlinczuja nasze drajwerki, ale w chwili gdyby dostala skurczy, zaslabla...jest realnym zagrozeniem na drodze.
To samo sadze o staruszkach i 18-tkach za kolkiem.
Pijanym kierowcom zabieralabym dozywotnio prawko i auto, jako potencjalne narzedzie zbrodni...sprzedawala na licytacji i pieniadze przeznaczyla na pomoc rodzinom ofiar idiotow na drodze.[/QUOTE]

Ja bym jeszcze zwiększyła wysokość mandatów :tak:

Marta &&&&&& za was!

Nanu za wizytę również &&&

U mnie mróz jak na biegunie :confused2: Nie podoba mi się to, bo mam wrażenie, że wiosna jest coraz dalej albo co gorsza wcale nie przyjdzie. Gdzie to globalne ocieplenie???!!!
No i Iggy coś mi pokasłuje i to mi się też nie podoba.

A kręgosłup nadal boli:crazy:

Hej wstałam a tu za oknem minus 10 stopni :szok: więc nie ciągnęłam dziecia do szpitala, poproszę bratową to nas jutro podrzuci. Mam nadzieję, że po niedzieli będę już mogła sama jeździć.
Dzisiaj 14 marca-pierwsza rocznica. Trochę bałam się tej daty a Wojtek chyba to wyczuł bo od rana jest grzeczny i słodki tak, że aż mam ochotę go zjeść. Wczoraj pobił swój rekord-zjadł o 19 a potem dopiero o 1:30 :szok:z tym, że spał tak od 21. Chyba powoli będzie się przestawiał na dłuższe spanie w nocy. Nie żebym się nie cieszyła ;-)
miłego dnia lasencje!
Nanu &&&&&&&&&&&&

Hello

Zapominajko Marta zapalam światełko pamięci dla waszych Aniołków(*)/
Karo widzę że juz blisko rozwiazania:-)trzymam kciuki .
Wikama kciukaski za wizytę.
Marta mam nadzieje że z Synkiem bedzie wszystko ok:-(trzymam takze kciukaski za wizyte.
Ewcik dobrze ze ta szefowa odpuściła sobie juz uff;-)
Martoocha dzidziuś rośnie to stąd te rozciąganko w brzuszku:tak:
Dorcia mam nadzieje ze badanka wyjda dobrze.

Wpadam na chwilke Was podczytać bo czasu mam malutko pomiedzy karmieniami i cała reszta;-)Strasza na dodatek choruje i mam łeb jak sklep. Z karmieniem tez łatwo nie mam, Młoda to taki leniuszek nie to co Starsza siostrzyczka i pierś lubi ale wiecej przy niej śpi niz je poki co za rada pediatry odciagam pokarm i podaje jej na zmiane z piersia.Troszke to czasochłonne i szczerze podziwiam Danutaski. Różyczka rośnie przez 10 dni przybrała 480gram co wg pediatry jest dobrym wynikiem. W nocy sie budzi co 3-4h wiec nie jest źle:-) Mam wiele stronek do nadrobienia wiec spadam czytać, miłego dnia .

reklama
Myszko no jakos sie malej widocznie niespieszy.Ale dzwonilam przedchwila do mojej poloznej i pytalam czy to normalne ze mala jeszcze niezeszla w dol i powiedziala ze mam sie niemartwic ze w pierwszej ciazy(chodzilo o pierwsza tak daleko donoszona)tak bywa i dziecko pozniej schodzi.NO nic czekamy do wizyty srodowej
Zapominajko wiem co przechodzisz z pleckami bo u mnie to samo,czasami bol do niewytrzymania,jak troche pochodze to lepiej ale przy siedzeniu okropnosc
Marta Wojtus jest przesliczny.&&&&&&&&za wizyte z malym.Napewno bedzie wszystko dobrze
Kaso mala ladnie przybrala.Rosnie jak na drozdzach.Zdrowka dla starszej coreczki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry