Wikama
Fanka BB :)
Dorcia powtórz badania i spokojnie do wizyty czekamy! Nie denerwuj sie!!! Będzie dobrze!!! My tu kciuki będziemy mocno trzymały a wiesz, że one cuda potrafią sprawić
!
Nanu oczywiście, że trzymamy kciuki! Odezwij sie po wizycie! Ciekawe czy gin coś poradzi na te twoje dolegliwości?
Karo no to cierpliwie czekamy na Niunie!!! Z tą nerką to pewnie mocz po porodzie zejdzie! Więc proponuje sposób Marty na przyśpieszenie porodu: piłkę
!
Martuś dużo zdrówka dla Wijtusia? Mam nadzieje, ze kolejne badania bedą lepszej będziecie mogli zrobić szczepienia! Co do autka: cieszę sie z Tobą! Przydatna sprawa, szczególnie przy dziecku!
A ja znów nie mogę spać .... Ach, masakra!
Zapo jak kręgosłup????
miłego dnia Laski!
Nanu oczywiście, że trzymamy kciuki! Odezwij sie po wizycie! Ciekawe czy gin coś poradzi na te twoje dolegliwości?
Karo no to cierpliwie czekamy na Niunie!!! Z tą nerką to pewnie mocz po porodzie zejdzie! Więc proponuje sposób Marty na przyśpieszenie porodu: piłkę
Martuś dużo zdrówka dla Wijtusia? Mam nadzieje, ze kolejne badania bedą lepszej będziecie mogli zrobić szczepienia! Co do autka: cieszę sie z Tobą! Przydatna sprawa, szczególnie przy dziecku!
A ja znów nie mogę spać .... Ach, masakra!
Zapo jak kręgosłup????
miłego dnia Laski!

Nie podoba mi się to, bo mam wrażenie, że wiosna jest coraz dalej albo co gorsza wcale nie przyjdzie. Gdzie to globalne ocieplenie???!!!
więc nie ciągnęłam dziecia do szpitala, poproszę bratową to nas jutro podrzuci. Mam nadzieję, że po niedzieli będę już mogła sama jeździć.