• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Napisałam wielkiego posta i zawiesił mi się komputer, wrrrr :wściekła/y:
Więc w skrócie:
Wikama ja to mogę zapłacić jak za trzy mercedesy byle mały był szczęśliwy. :-D
Myszko gratuluję dużego synka i cieszę się, że wszystko w porządku. Jeśli chodzi o auto to sprawuje się bez zarzutu, nie jestem doświadczonym kierowcą ale to mi się prowadzi fantastycznie. Okazało się tylko, że sprzedawca oszukał nas na 500zł-wcisnął nam kwitek który sam powinien był zapłacić. Ale że mój tata nie da sobie w kaszę dmuchać to zadzwonił i powiedział, że ma nagraną rozmowę i zgłasza do skarbówki bo zaniżają ceny na fv by zapłacić mniejszy podatek. Kazali przysłać nasz numer konta i zrobią nam przelew :-D

Martusia trzymam kciuki za wizytę i czekam na wieści oraz fotki.

Cioteczki przesyłamy Wam słoneczny uśmiech życząc miłego dnia

IMAG0134.jpg

Myszko jeśli chodzi o urlop macierzyński to Matki I kwartału nadal dzielnie walczą ale mam coraz mniejsze nadzieje,że się uda :-(

Załączniki

• IMAG0134.jpg
    IMAG0134.jpg
    12,7 KB · Wyświetleń: 56
Ostatnia edycja:
reklama
Marta ten usmiech Wojtusia...powalajacy:-) oj bedziesz dziewuchy miotla odganiac:-D
Marta jak wpadna na dyskryminacje i porobia zametu to zrobia od nowego roku;-)

Kicia no cudne wiesci:-)

Ostatnia edycja:
Kaso piękną masz córeczkę!!!! I jakie śliczne włoski!!!! Buziaki

Martuś to Wojtuś już tak sie chichra !!!! Super!!!!

Martoocha wytrzymały do jutra!!!! Wszystko będzie dobrze!!! Spotkanie z Maluszkiem przełożone o jeden dzień!

Myszka Ty ptaszynko, wij, wij to gniazdo!!! Już niedługo spotkasz swojego pisklaczka!!! :) a jak fajnie, że Cię nic już nie boli, Tylko z tym wiciem nie przeginaj!

Nanu no naprawde super wyszłaś na tym zdjęciu!

Ewcik co uCiebie??? Tętna posłuchałaś??? Uspokojona?

Iza a co Ty porabiasz?

aaaaa to dzięki za info bo co chwila zaglądam i sprawdzam!
a jakoś nie zakodowałam tego przełożenia...

ufff skręciłam komodę - tempem żółwia ale się udało....
będzie stała w sypialnia ale z tym muszę już na s poczekać bo nie dam rady....

Zobacz załącznik 546062

Ostatnia edycja:
reklama
Nanu sama skręciłaś!!!?!?!? A lanie chcesz??? Przecież znowu będzie Cię bolało! Teraz już proszę leżeć!!! A swoją drogą to fajowa ta komoda a Twój men to ma dużo szczęścia, chyba nie ma rzeczy której nie zrobisz! I widzę, że tak jak Myszka masz syndrom wicia gniazda :)!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry