• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Myszko myśle, że bez tej wizyty to i tak chyba byś sie zorientowała, że nie rodzisz, co? No ale lekarz jak widać nie kłamał!

Martuś to kamień z serca!!! Bardzo dobrze, że ilość czerwonych wzrasta a płytki sie obniżają! Jak lekarz pozwolił na szczepienie to musi być już bardzo dobrze :)! Teraz tylko trzeba poczekać jak organizm zareaguje na odstawienie leku, ale myśle, że jeżeli tak szybko jest poprawa to będzie super!!!! A na po szczepieniu polecam alantan! Niektórym dzieciom bardzo puchną miejsca ukłucia i lepiej sobie kupić za wczasu.

Pewnie sama tez bym na to wpadla, ze jeszcze nie rodze...ale kto wie do wieczora jeszcze kupa czasu;-):-D:-D:-D

Macie moze jakies pomysly na prezent dla starszego brata?? Bo od poczatku ciazy kupujemy dla malego, a dla duzego nie za bardzo...maly ma wszystko to teraz wypadaloby duzego zaskoczyc czyms.

jak lubi czytać to polecam KINDLE. Ja mam tą najtańszą wersję i jest super! możesz kupić/lub ściągnąć:-p wszystkie ksiażki świata i gazety...czytasz sobie wygodnie na super e-papierze (ktory nie świeci i nie męczy oczu).Ma wbudowany słownik, który umożliwia czytanie ksiażek obcojęzycznych..no dla mnie BOMBA.

Albo kierownicę z pedałami do komputera- wtedy może grać w fajne gry wyścigowe.

Ostatnia edycja:
ja już po wizycie... nie badała mnie, tylko usg robiła. W nerce jest poszerzony układ miedniczkowo-kielichowy /dostała lek Monural/, łożysko się podniosło, dzidzia waży ok. 350g. L4 mam do 19.04. potem ginka powiedziała, że zrobię, jak będę uważała... no i najprawdopodobniej...

eqcxe9.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry