martOocha
Nowy Rok-Nowe Marzenia
Ewcik- tam jest wszystko ok.
Anila- gratulacje
Myslę że jak te brudzenia nie ustąpią do wtorku to zadzwonię do ginka. Dużo czytałam o tych brązowych plamieniach i one mogą się zdarzać z różnych przyczyn- najważniejsze że ginek powiedział że nic nie leci z góry..więc pewnie w szyjce coś się porobiło. Mam mały stan zapalny i parę malutkich polipów- może to one.
No i jak ginek mówi,że mam się oszczędzać i nie denerwować-to tak robię!
A tak z innej paczki to wiecie co ja dzisiaj miałam? Orgazm podczas snu!!!!
Obudziłam się przerażona! i nie wiedziałam co się dzieje..Chyba to przez ten 9 tygodniowy celibat
.
Co do ZUS- to gdzie jest napisane jakie to zwolnienie? bo ja się doczytać nie mogę czy leżące czy nie..
Zawsze można ściemnić że się u lekarza było nie?;-).
Ja już od 30 dni na zwolnieniu, wiec juz mogą zacząc kontrolę..
Anila- gratulacje
Myslę że jak te brudzenia nie ustąpią do wtorku to zadzwonię do ginka. Dużo czytałam o tych brązowych plamieniach i one mogą się zdarzać z różnych przyczyn- najważniejsze że ginek powiedział że nic nie leci z góry..więc pewnie w szyjce coś się porobiło. Mam mały stan zapalny i parę malutkich polipów- może to one.
No i jak ginek mówi,że mam się oszczędzać i nie denerwować-to tak robię!
A tak z innej paczki to wiecie co ja dzisiaj miałam? Orgazm podczas snu!!!!
Obudziłam się przerażona! i nie wiedziałam co się dzieje..Chyba to przez ten 9 tygodniowy celibat
.Co do ZUS- to gdzie jest napisane jakie to zwolnienie? bo ja się doczytać nie mogę czy leżące czy nie..
Zawsze można ściemnić że się u lekarza było nie?;-).
Ja już od 30 dni na zwolnieniu, wiec juz mogą zacząc kontrolę..

. Generalnie mam nadzieję, że mnie już nie odwiedzą
.
ciekawe, co ten ginekolog zusowy wybadał-jest w ciąży czy symuluje?