• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
dziewczynki, korzystając z chwili czasu /bo nie wiadomo, czy jutro go będę miała ;) / chcę Wam życzyć pięknych, spokojnych i radosnych Świąt, pełnych wiary, nadziei i miłości
biggrin.gif

Zobacz załącznik 548662

Wikama gratuluję wizyty :-) A co do Twojego męża - normalnie jakbyś o moim pisała. Też prowadzi własną działalność a laptop i komóra to jego atrybuty :baffled: Dobija mnie często ale rozumiem, że coś za coś - ja na państwowej posadzie kokosów nie zarabiam, więc dobrze, że choć on nie narzeka na zarobki. Ale nie zmienia to faktu, że mi przykro jak Mateusz mówi, że tata nie ma dla niego czasu. W dodatku zestresowany chodzi, namawiam Go na jakiś wyjazd, chcemy udać się do Zamościa, podobno piękne miasto :-) Przez tyle lat studiów w Lublinie miałam tak blisko a nie udało się pojechać:dry: Była któraś z Was w Zamościu?

myszka
Twój suwak to leci tak szybko... lada moment relacja z porodu będzie, nie mogę się doczekać:happy:

Dziewczyny kochane
życzę Wam zdrowych, radosnych, rodzinnych Świąt, spokoju ducha, smacznego jajka i wszelkiej pomyślności :-)

Myszka bardzo fajnie wyszła ta lampka!!! Super!!!

Ewkewik uzbrój sie w cierpliwość! Nie ma sensu robić testu przed dniem spodziewanej miesiączki! Zrób teścików powtórnie za jakiś czas i wtedy zobaczysz! Nie trać nadzieji!

Dziewczynki ja Wam również życzę cudownych Świąt!!! Oby były pyszne, spędzone w zdrowiu i w gronie ukochanej rodzinki! Życzę także aby były niezapomniane: aby czekającym na rozwiązanie przyniosły zdrowe Maleństwa, będącym w ciąży przyniosły spokojny czas pełen kojących oznak ciążowych a pragnących zobaczyć dwie kreseczki właśnie pozytywnych teścików! :*

Myszka fajna ta lampeczka!! sprytne to :)

a ja się pochwalę jajcami które robiłam :-p
DSCF7962.jpg DSCF7944.jpg
a to ciacha robione na szybko między czasie :)
DSCF8044.jpg DSCF8069.jpg

Załączniki

• DSCF7962.jpg
    DSCF7962.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 46
  • DSCF7944.jpg
    DSCF7944.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 43
  • DSCF8044.jpg
    DSCF8044.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 45
  • DSCF8069.jpg
    DSCF8069.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 43
Ostatnia edycja:
Myszko mysmy popoludniu wybrali sie na spacerek a poten znajomi zwonili czy wpadniemy,no a ze dzisiaj swieto i M jutro wolne wiec wybralismy sie i akurat zesmy wrocili i patrzymy na film lezac sobie w lozku.uwielbiam moj telewizorek w sypialni.Patrzymy akurat na 96 godzin.super film ale na mocne nerwy
Wikama super ze udana wizyta.Szyjka trzyma i to najzniejsze.A z mezami czasami tak jest,ale tak jak mowisz czasami niema sie co dlugo gniewac i trzeba ustapic

reklama
Dzien dobry:-)

Karo teraz to bedziemy snuly domysly jak Cie za dlugo nie ma, bo to wiesz w kazdej chwili moze byc hlup i gotowe;-)

My juz po smiadanku z kawusia i pozytywka co by maly wstal tez;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry