reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po straconej ciąży

Widziałam takie łóżeczka w cenie od 380-600 dolarów. Gabinet zwolni nam się na początku sierpnia, więc i tak nie mogę za szybko zacząć robić zakupów:-p.
Plusem tego łóżeczka jest to,że może służyć nawet dla starszych dzieci- bo się ładnie rozkłada..

reklama
Ja juz teraz nie mam sil zeby chodzic po sklepach mimo najszczerszych checi...ciesze sie ogromnie, ze kupilam wszystko duzo wczesniej. Raz dawalo mi to od groma radosci, a po drugie wiecej czasu to mozna co nieco zaoszczedzic kupujac w sumie to co sie chce;-)
A nie ma co ukrywac, ze kupno od podstaw to spory wydatek.

Wikama ten wozek ktory wybralas duzo mam sobie chwali, ja go tu nie znalazlam a jak sie na codzien moj sprawdzi dam znac;-).

My co do lozeczka chcielismy 140/70 z mozliwoscia przerobienia na lozko, na dluzej wystarczy:-) licze ze teraz wymiana mebelkow u malego nastapi na szkolny zestaw;-)
W wieku przedszkolnym dokupi mu sie regal stolik i krzeseleczka.

dzien dobry laseczki :)
dzisiaj dzień lenia, wstałam wzięłam tablety, zjadłam czekolade zamiast śniadania haha i spowrotem do łóżka :-p na szczęście dzisiaj dzień spędzamy tylko we dwoje, więc nie trzeba się stroić :-)
widze wszystkie dale jw dwupakach, coś nam te dzieci w mroźną pogodę wychodzić nie chcą :-)

miłego dniiaaaaa

U mnie dzis piekne sloneczko i +5 :-)
Z kwietniowek juz 17scioro maluchow po tej stronie brzusia w tym 2x blizniaki, o 3-ciej parze blizniakow na razie nic niewiadomo:-)

Ja obiadek robie a potem pewnie walne wieloryba na drzemke;-) maly jakis leniwy sie zrobil, pewnie tez juz mu ciasno...ale jakby mu tu pokazac, ze doopka przez zeberka wyjscia nie znajdzie??:-D

A u mnie porażka. W Prima Aprilis, taki żart od losu: @ .Okres mi się spóźniał, ja już pełna nadziei i klops...
Zanika mi miesiączka. Czy macie doświadczenie z szałwią albo malwą czarną? wpływają na obfitsze miesiączki? ( a tym samym chyba na grubość śluzówki?)

ojjj Ewik no to Ci się Święta zakończyły psikusem :/ a co do zaników miesiączki to ja też niestety pojęcia nie mam :-(
a jak tam dziewczynki w ogóle po świętach? objedzone? :)

Ewikewik ja niestety też nie pomogę :-( Monitorujesz jakoś cykl? Może warto by było do gina się wybrać.
Ja jakoś super objedzona nie jestem, pewnie dlatego, że niewiele mi się mieści.

Czekam na Grę o Tron i idę spać :-)

reklama
Witam sie wieczornie.Cale szczescie juz po swietach bo ja juz niemoge.Jutro na 9.30 mam wizyte wiec zobaczymy co tam gin powie i co tam ctg pokaze.
Ewik ja niestety tez niepomoge

Do góry