• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
no to fakt:P pewnie jeszcze wspomnę Twoje słowa Myszko:)

Widziałam w święta wrzucałaś zdjecie kącika dla Paula - wszystko słodko wygląda, dopracowane i przygotowane;)))

Ja się od jutra powoli zabieram wreszcie za pranie, prasowanie itp....

ciuszków dostała mi się w święta kolejna torba - taka granatowa z IKEI, pełna! Na szczęśćie większe głownie więc super, no i po 2 chłopakach więc zero różu a 95% i tak się na dziewczynkę nada:) Do tego kilka sukienusi i balowa suknia na nasze wesele:P Muszę tylko buciki jej znaleźć:)
A jeszcze wczoraj kumpela dzwoniła że właśnie odgrzebała karton ciuszków po córeczce, też takich 6m+ więc super:)
zaczynam się skupiać na wybieraniu najładniejszych a resztę pakuję bo nie zdążę Matyldzi we wszystko wystroić!

Dzień dobry! Wszystkie dzisiaj zasypało? U mnie znowu śniegiem dowaliło. Lubię zimę ale co za dużo.. ;)

Nanu to Matylda będzie wystrojona jak królewna jak masz tyle do wyboru. Fajnie :)

Martocha no i u was juz II trymestr :)

Dzień dobry!

Martoocha również witam w II trymestrze! Teraz pożegnasz sie ze złym samopoczuciem i wymiotami i będziesz mogła zacząć cieszyć sie stanem odmiennym!

Suana nie zasypało i mam nadzieje, że nas ominie!

Czy mogę pić syrop stodal? Mam gardło w strasznym stanie! Co polecacie??? Błagam help!!!!!!

Dzień dobry;
ja po laboratorium, wpadłam na lumpki poszukać kombinezonu ( niestety nic nie mieli :-() no i teraz zajadam sniadanko z wami i patrzę jak cudnie śnieg za oknem sypie :wściekła/y:

Martoocha ja też senna jestem. Ale obie już niedługo :-D

Wikama cebula, czosnek, herbata z majeranku. A jeśli to od gardła to tantum verde (lub te tańsze odpowiedniki)

Mojego kota wali od wczoraj. No wkurza mnie niesamowicie.
A no i dzisiaj w horoskopie przeczytałam, że powinnam sobie drzemkę strzelić w ciągu dnia :-D Pierwszy raz w życiu mi się sprawdzi - bo nie omieszkam.

Dzien dobry:-)

U nas chlodno ale bez sniegu.

Wikama kwietniowki pily prenatal, ale najlepszy syrop z cebuli. Majeranek na kaszel, a rumianek do inhalacji nosa i zatok.
Bierzesz jakies witaminy?? Ja cala ciaze pije musujaca multiwitamine, taka najzwyklejsza bo dla ciezarowek 10x drozsza a wszystko to samo i gramatura tez.

Dzięki dziewuszki! Według rady na obiad ma kurczaka smażonego z czosnkiem, do tego sałatka z pomidorków i cebulki(raczej z cebuli z pomidorkiem:)).
Właśnie nie mam ani kaszlu ani kataru a gardło takie suche i bolące, że masakra! Teraz leżę pod kocem w swetrze i z chustką na szyji. Stosuje na gardło glosal i pije cytrynadę z miodem. co do witamin to łykam tego mega dużo. Generalnie nie czuje się źle tylko to gardło!

Ciekawe co u Karo???

Nanu a jak Twoje samopoczucie???

A ja wczoraj podjechałam do apteki i weszłam do mothercare (kurde, uzależniłam się) i Wiki naciągneła mnie na planszówki (teraz zabawki są 20% tańsze), a dla Lili kupiłam:
ubranko1.JPGubranko2.JPGubranko3.JPG

Załączniki

• ubranko1.JPG
    ubranko1.JPG
    24,2 KB · Wyświetleń: 68
  • ubranko2.JPG
    ubranko2.JPG
    23,8 KB · Wyświetleń: 57
  • ubranko3.JPG
    ubranko3.JPG
    31 KB · Wyświetleń: 68
Haha Zapo ty niedługo będziesz permanentnie nie wyspana-tylko z innegi powodu :) A mój kot dziś też miał rano mega bzika! Aż go musiałam z łazienki wywalić rano bo mnie gryzł po nogach

Wikama śliczne rzeczy kupiłaś :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry