• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Wikama ja tez tak myslalam ze urodze przed albo jakos w terminie,bo naprawde nigdy nieodpoczywalam duzo,jedynie w grudniu jak mi sie ta szyjka tak drametalnie skrocila a tu nici.Dzisiaj umylam podlogi na kolanach,bylam na spacerze w nastepnej wiosce wiec zrobilam jakies 6km piszo,nogi odmawiaja posluszenstwa ale co tam.A jak nic niepomoze to jutro na 17.30 ide na akupunkture,babka mi przy telefonie powiedziala ze niemiala jeszcze pacjentki ktorej po terminie to nieruszylo,jak mnie nieruszy to chyba poprosze o zwrot pieniedzy.Dokupilam na spacerze w aptece znowu nowa torebke herbatki z lisci malin i zobaczymy
Zapomnijako meza wykorzystuje rano i zazwyczaj wieczorem i tylko dzisiaj jakas taka pozoltawa wydzielina sie wydobywa.Masazu szyjki niemialam,gin powiedzial ze mam jak nieurodze przyjsc w srode 10.04 to zobaczymy i wtedy moze by mi zrobil,zapomnialam calkiem wczoraj zapytac z tego wrazenia

Zapominajko tak czesto jak bym niedala rady a i M musi jeszcze do pracy chodzic.Wczoraj mnie ogolil tzn chyba pozacinal bo dzisiaj rano nawet podetrzec sie papierem niemoglam tak bolalo

reklama
siostra przyjechała i siedziałyśmy sobie :)
Badania krwi zrobiłam wczoraj, więc zobaczymy czy mi czegos tam nie brakuje..ale z tego co widzę to większość ludzi kiepsko się czuje i śpiący są (nawet moja siostra);-).

Ja też kciukam za wizyty!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry