• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
My rowniez po wizycie...jeszcze troche szyjki zostalo, zero rozwarcia...za to zlapalam bakterie i dal mi czopki na dzis i jutro. Wsciekla jestem na maxa, bo po ostatniej wizycie na ip dostalam uplawow ale myslalam, ze to od hemoroidow moze...k$£€…¥€£$ mac :-/

reklama
myszka, nanu nooo super wiadomości :)
Nanu heh to jednak torba na święta nie byłaby nawet potrzebna :-p
Myszka no te francowate bakterie to zawsze lubią się przyplątać wtedy co nie trzeba :/ cały czas spokój a tu hooop i na koniec sobie przykica :/ bierz to co zalecił lekarz i miejmy nadzieje, że długo u Ciebie nie posiedzi to paskudztwo :)

I jak tu nie klnac...ja w zyciu nie mialam zadnych bakterii tam. Moj mnie nie zarazil niczym, bo nadal mam 0 sexu... Nie korzystam z publicznych toalet, mam swoj reczniczek intymny...swoja myjke ktora z recznikami piore w 95'... I ku....bakterie

Heja Piękne!

Nanu gratuluje super wieści! Ale laska Ci w brzuniu rośnie: mało w talii, za to nogi do samej ziemi i jeszcze na dole zawinięte ;)!!! Jak widać po Twoim profilowym zdjęciu wdała się w mamusie!!! Szyjka długa, że na dwie kobitki by starczyło. Szczerze myślałam, że już troszke Ci się skruciła bo bardzo dużo się ruszałaś! A bierzesz jeszcze magnez, czy już nie?

Myszko nie jest źle! szybciutko wyleczysz te bakterie! Nie martw się!!! Jak dostałaś czopki to raz, dwa się ich pozbędziesz! Najważniejsze, że z Paulem wszystko ok, a to to sobie szybko zaleczysz! pod koniec ciąży łatwo jakieś łobuzy podłapać. A jak łożysko, coś lekarz więcej mówił? Miałaś usg? Podglądałaś synka?

Suana no jasne, że się pochwale i wstawie fotki. Tylko jak meble wstawimy to obfotografuje i wstawie zdjęcia przed i po! A co u Ciebie słychać???

Zapominajka ma być wieczorkiem dopiero a taka ciekawa jestem co jej lekarz powie?

wikama ja też myślałam że szyjka coś tam się skróciła a ona prawie na 4cm:P

a magnez łykam - od początku ciąży 3x1 MagneB6

karo kciukam żeby jednak się coś rozkręciło!

zapominajka - za Ciebie też zaciskam, ciekawe jak się u Ciebie sytuacja ma:)))

myszko
- wikama ma rację, ponoć pod koniec ciąży bardzo łatwo o infekcję.... czopki dadzą radę! 3mam kciuki!

Wikama juz mu truje od dwoch tygodni o jakims seksiku i nic, nadal sie boi...
Mozliwe, ze srodowisko wyjalowilam bo przy hemoroidach uzycie papieru to jak ukrainskie pieszczoty, wiec buch pod prysznic i sie ciagle podmywam.
No nic zobaczymy jak to pojdzie z czopkami mam sobie na noc zaaplikowac.
Wszystko pozamykane w srodku, to mam nadzieje maly bezpieczny.

reklama
ja właśnie po śniadanku:-p.
Gratuluję odbytych wizyt oraz kciukam za późniejsze dzisiejsze wizyty!

Myszko- mała bakteria w ciąży to standard.. nie przejmuj się zupełnie!

A wyniki krwi pewnie już są- nie chce mi się tylko po nie iść:-p:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry