Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
zawsze tak mam heheEwcik- musisz troszkę zwolnić.. pamiętaj że Wasze zdrowie najważniejsze.. a bród nie ucieknie. Przynajmniej u mnie nie ucieka..
Ewcik - nie szarżuj kobieto!
ja po pierwszym samodzielnym dniu z Matyldą - chyba obie dałyśmy radęzdążyłam nawet z obiadem, kurzami, zamiataniem, praniem...
jedynie wystraszyła mamę Mati dzisiaj bo chyba nie do końca jej się odbiło i jak leżała u mnie na kolanach - nagle jej się mega ulało czy też rzygnęła mlekiem.... ależ się wystrachałam! ale od razu ją do pionu i było ok.... tylko potem całą przebierać musiałam
teraz tata usypia księżniczkę po kąpieli
Jutro z rana aktywnie, na 9:30 mamy być w USC żeby Mati zarejestrować, a o 11:30 mamy wizytę u lekarza - zobaczymy jak waga Matyluszka i poziom żółtaczki....
nigdy nie byłam pedantką, a teraz w ciąży to normalnie sama siebie nie poznaję- wystarczy, ze widzę okruszek na podłodze, już pędzę po odkurzacz
kochana, ale Ci zazdroszczę, że masz już Matysię przy sobie, że już jesteś w miarę spokojna, że nie stresujesz się, czy rusza się mniej albo dlaczego tak mało.. ehh ja chcę już sierpieńWikama- chciałabym dzidzię czuć mocniej i częściej, ale generalnie codziennie się 'odzywa'- jednak wciąż bardzo delikatnie. Już chciałabym mieć duży brzuszek i czuć mocno ruchy- taka zachłanna jestem.
i przez to non stop mam stres, czemu się tak mało ruszaWstępnie liderami są dwa imiona: Stella i Gaja.. ale wszystko jeszcze może się zmienić..

ale ale jest jeden dzisiaj plus, na 17sta ide na usg :-):-)
a widzisz tak się martwiłaś Wiki, a ona w końcu odpoczęła od mamusi hehe :-)
! Chyba wszystkim na dobre wyjdzie ten wyjazd! Coś mi sie wydaje, że nie doceniałam jaką dużą, mądrą i samodzielną mam córkę