czesc dziewczyny :-)
Danutaski niestety ale stres ma przerozne ujscia (stad tak duzo o tym krzyczalam) smaruj a na pewno pomoze (znow psychika zadziala tym razem na leki;-)) i bedzie dobrze. Musisz sobie wmawiac, ze co Was nie zabije to wzmocni i na sile szukac pozytywow nawet gdyby to mialo byc chocby kupno glupiej czekolady czy soczku dla malej (u mnie to dzialalo, nigdy wczesniej nie cieszylam sie tak jak w najgorszym okresie z kupna czekolady dla Tomaszka;-)) nasza psycha ma niewiarygodna sile:-) w obie strony i da sie ja nieco oszukac takimi drobiazgami;-). Przetestowalam i dziala:-)
Marcela czekamy na wiesci...
Karo moj tez cos psika i jakby pokasluje... to ta cholerna pogoda... jednego dnia 10° a drugiego 26°. Jak masz inhalator to moze rumianek zrob do inhalowania, dziala rewelacyjnie (sama na sobie testowalam;-)). Ja musze inhalator kupic, bo co do kropli do noska to mam mieszane uczucia... jak uzywasz dzialaja odstawiasz i katar wraca (znow wiem po sobie). Mozna tez uzyc segregatorow pod materac maja ksztalt klina, a chyba kazdy ma je w domu;-). (edit do postu Kitki:*)
Co do szczepienia pisalam, ze my bedziemy szczepic w czerwcu... przepraszam ze nie napisalam wczesniej ale co zaczynalam post to ssak sie wybudzal i tak w kolko;-)
A jak mala zareagowala na szczepienie? bo o ile dobrze pamietam to po szczepieniach moga wystepowac lekkie objawy przeziebienia... ale tu najlepiej nam powiedza mamusie juz naszych starszych Cudow :-)
A teraz z innej beczki do przyszlych mam
Nie kupujcie wiecej jak po 5szt najmniejszych rozmiarow... u nas juz 62 jest male a o 56 nie wspomne

wlasnie piore, poprasuje i na ebay wystawie ;-)
Wozki... nasz nie jest jakis konkretnie firmowy, byl stosunkowo tani ale uwielbiam go za odpinana bude z moskitiera, za zwrotkosc, lekkosc i super prowadzenie. Nie cierpie systemu "klik" sama juz wozka z malym nie wniose na te moje 6 stopni... bo mi sie wypina gondola. Sila rzeczy mam do wyboru pukac w okno po syna lub eMa albo zabrac malego zostawiajac wozek na dole... dla mnie to jednak minus przy calej funkcjonalnosci tegoz systemu.
No to bede dalej doczytywac co sie dzialo u Was.