• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ewcik te pudeleczka to takie z materiału są! Jak dam radę to jutro jak poukładam trochę rzeczy to pstrykne fotkę! Ale tych rzeczy jest do prasowania! Masakra! A teraz jeszcze te deszcze i nic mi schnąć nie chce, grrrrrrrrr!

Dziewczynki nie zalało żadnej?!?!? Jak patrzę w tv to oczom nie wierze! Kurcze, wydaje mi sie ze widzę powtórkę z przed dwóch lat....

hello :-)

u nas leje potwornie od wczoraj, jak dziś synka zawoziłam do żłoba, to wycieraczki nie nadążały :no:
wszystkie części od wózka wietrzą się na balkonie, nawet ich nie wnoszę do domu, bo mimo 2 prań, moczenia w occie i sodzie, nadal mam wrażenie, ze czuje stęchliznę :baffled: gościu, który mi sprzedał wózek, musiał go chyba w piwnicy trzymać..

rano byłam na zakupach aptecznych, kupiłam majtki siateczkowe, Fridę, Sterimar baby, linomag i tantum rosa

Hej dziewczynki;)
Karo sliczna Niunka, a jaka silna niczym Paul myszki:) dzieci rosną w oczach:) ja miałam jak moze pamiętacie cc i nie wspominam jej źle no może oprócz pierwszego wstawania...ojojoj ciężko było..;) ale masz racje Karo jedyne czego żałuję to tego że nie dotałam synka od razu do siebie tylko mi go pokazali i zabrali a moje zszywanie jeszcze troche potrwało zanim go znowu zobaczyłam, no bo o braniu na rece oczywiscie mowy byc nie moze... to troche dołujące... ale jak napisała myszka nie ważne w jaki sosób dzieco przyjdzie na świat ważne żeby obyło sie bez komplikacji;);):)
Iza nie martw się pomiarami dzidzi u mojego Małego tez cały czas wychodziła duża głowa, zawsze w przybliżeniu była większa o jakieś 2-3 tyg. od reszty... martwiłąm sie oczywiscie, meczyłąm lekarza robiacego usg, moja lekarke, wertowałam internet mimo ze wszyscy wokół mnie uspokajali ze to normalne no bo przezcież u takiego dziecieczka to włąsnie głowa jest najwieksza... ale ja swoje zreszta jak każda z nas w takiej sytuacji..;) no i co Minio ogólnie był duży (60 cm i 4250 g a sama głowa 36 cm obwodu zupełnie proporcjonalna do ciałka...nie martw sie jest dobrze;) eh ten strach o Malucha zaczyna sie jeszcze w brzuszku a końca to chyba już na tym świecie nie bedzie;):):)
wikama Ty to już tuż tuż;):):) i widze ze też planowana cc;) ja też strasznie puchłam już od 7 msc teraz to jeszcze jest w miare a w zeszłym roku w lipcu to było tak goraco że czasami myślałam że sie rozpuszcze z tym ponad 30 kg nadbagażem;:):) na jedno to dobrze ze nie ma teraz takiej pogody lepszy deszcz niż żar z nieba....;-) również dla naszych Maluchów ani na dwór ani nic sie nie chce jak jest za ciepło;) eh ciężko dogodzić z tą pogodą;)
a co do piwkowania ja od tyg. nie karmienia wypiłam już z 5 butelek;):):) na razie ograniczyłam sie do takich słabo procentowaych smakowych ale musze sie wprawić bo w sobote weselicho i na dobra sprawe to fajnie sie złożyło z tym karmieniem - przynajmniej nie bede musiałą jeździć w ta i z powrotem :tak::-)
a i pochwala sie jeszcze dziaiaj mój Niuńko zaczął sam chodzić, tzn. wyrywał sie mi strsznie z rąk a na przeciw był moj mąż postawiłąm go na podłodze i mówię jkak chcesz to idz, a ten ni z tego ni z owego doszedł do taty tak ze 3 kroki;) kurcze ale sie cieszyliśmy zdolniacha mój kochany... później jeszcze z 10 min pusczaliśmy go od jednego z nas do drugiego radość nie z tej ziemi - dziecko to największy Dar od Boga;_:>_:_:-D ciekawa jestem kiedy teraz juz zupełnie sam podrepce;):):)

Witam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)
Ja juz urodzilam. :) 31 maja o godz 17.35 59cm 3880g 10pkt
Dopiero wczoraj wyszlysmy ze szpitala bo malutka miala crp podwyzszone do tego ma problem z serduszkiem ma malutki ubytek, ale mam nadzieje ze bedzie oki :tak:
Oto przedstawiam wam Klaudie 20130610_112214.jpg20130610_112529.jpg

Załączniki

• 20130610_112214.jpg
    20130610_112214.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 195
  • 20130610_112529.jpg
    20130610_112529.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 217
reklama
Ona to ma nooooo a się zastanawiałyśmy co jest z Tobą :-p OGROMNE GRATULACJE!! malutka jest cudna :-) i spooora dziewczynka :-p

Ewcik a u nas położne jakoś odradzają te tantum rosa ( a też miałam kupować) mówią, żeby raczej nie robić sobie nasiadówek tylko octeniseptem ( czy jak to się tam pisze) psikać i suszyć, suszyć i suszyć :)

Wikama to teraz Ty w kolejce :-) ajjjjj a ja druga!! już trzęsę porami :-p

Ewelka nawet nie mów, że mój też taki duży będzie :-p:-p 60 cm łohoho sporawy chłopak wam się urodził! no i gratulacje pierwszych samodzielnych kroczków :-) teraz to już będzie sam się wyrywał, skoro zobaczył, że daje rade. Będzie pilnowania jeszcze więcej hehe

kurde laski zdycham jak jest taki upał, mam wszystko pootwierane, lużne przewiewne ubranko a się zastanawiam czy klimy nie włączyć, ale ten katar mi jeszcze nie przeszedł i się boję jeszcze bardziej sobie dorobić :-p ale już się topie, a w weekend ma być jeszcz ecieplej, a idziemy na jakiś piknik ( mężowy ma z pracy jakiś na dzien dziecka haha) chyba będę siedzieć cały czas pod budką z lodami :-):-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry