Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
. Wymieniamy juz smoczki na nr2, bo maly sie za szybko meczy przy jedzeniu, za duzo zassysa powietrza i co chwile trzeba go odbijac ;-) jedzenie zajmowalo mu chwilami nawet i po 45 minut... na nowej butli zjada o wiele szybciej i nie przysypia w trakcie... a wyssac 180ml przez taka malusia dziureczke to nie takie latwe
wiec starzy poszli na reke zarlaczowi 
otóż to!! ja wiem, że w tym dzieciaczkowi najwygodniej, ale tak mi się marzy jakaś koszula, ładne spodenki, pan elegancik, ale normalnie chyba będzie dresiarz haha
hej hej :-)
u nas zar sie z nieba leje... bylismy chwile na dworzu... w sumie plan byl wymienic smoczki do butelek TT, ale tak goraco, ze Paul w zacienionym juz mial dosc wiec tylko szybko rossman i do domu pokatnie gdzie tylko cien byl tam i my. Wymieniamy juz smoczki na nr2, bo maly sie za szybko meczy przy jedzeniu, za duzo zassysa powietrza i co chwile trzeba go odbijac ;-) jedzenie zajmowalo mu chwilami nawet i po 45 minut... na nowej butli zjada o wiele szybciej i nie przysypia w trakcie... a wyssac 180ml przez taka malusia dziureczke to nie takie latwe
wiec starzy poszli na reke zarlaczowi
Kcikamy za wizytki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
i za staraczki oczywiscie rowniez &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&