• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
jezuuuu zaczynam puchnąć :/ przesiedziałam na zewnątrz bo teściowie byli, ale już marzyłam żeby uciec do domu do wiatraczka :-p stopy zaczynaja puchnąć kurde, a miałam nadzieje, że jednak mnie to ominie..

Ewcik a co fajnego wyczaiłaś? są jakieś fajne koszule i takie wyjściowe rzeczy w tym h&m dla chłopców?

Dziewczyny, mam problem - może któraś z Was miała coś podobnego. Od kilku dni zdarza mi się zatrzymywanie moczu - czasami dwa razy dziennie, albo w nocy. Wiem, ze mam pełny pęcherz (bo dużo piję), w toalecie spędzam czasami 30-40 min i same kropelki się sączą... A przy tym taki silny ból pęcherza... Dwa tyg temu robiłam badanie moczu i wszystko było ok. A wizyta u gin za tydz :(

j

Ewcik a co fajnego wyczaiłaś? są jakieś fajne koszule i takie wyjściowe rzeczy w tym h&m dla chłopców?

nie widziałam koszul, ale może dlatego, że nie szukałam ;-) widziałam sweterki, spodnie typu jeans , bodziaki..

Dziewczyny, mam problem - może któraś z Was miała coś podobnego. Od kilku dni zdarza mi się zatrzymywanie moczu - czasami dwa razy dziennie, albo w nocy. Wiem, ze mam pełny pęcherz (bo dużo piję), w toalecie spędzam czasami 30-40 min i same kropelki się sączą... A przy tym taki silny ból pęcherza... Dwa tyg temu robiłam badanie moczu i wszystko było ok. A wizyta u gin za tydz :(

moim zdaniem to zapalenie pęcherza.. warto by się jednak przejść do gina choćby tylko po receptę no i koniecznie zrobić badanie moczu, najlepiej z posiewem

ja mialam cos podobnego..mialam tak napięte podbrzusze ze czulam ze bardzo mi sie chce siusiu a nic prawie nie robiłam.. ale ja nie czułam bólu.. może zadzwon do gina i spytaj się co zrobić. Możliwe że to jakaś lekka infekcja pęcherza

Kup sobie w aptece prenatal UroCare - to jest dla kobiet w ciąży przy zakażeniach dróg moczowych!!!! I zrób badanie moczu. I to wszystko jak najszybciej.

dziewczyny, mam moze glupie pytanie... ale mam :D
czy nie ma żadnych przeciwskazań do seksu w czasie ciąży? Ja się ciagle jakoś obawiam, że coś dzidziusiowi się zrobi.....

ja na wszelki wypadek dostałam szlaban, mój ginek chucha na zimne. Ale generalnie nie ma przeciwwskazań pod warunkiem że nie masz zagrożonej ciazy i z szyjką wszystko ok.

Michalina, tak jak Martus mówi, jak nie ma przeciwskazań od ginka to pewnie, że można :) my tu wszystkie jakieś wyposzczone to nawet nam o tym nie wspominaj :-p:-p
warto wcześniej zapytać ginka i do dzieła :-)

jezuuu laski mam jakieś schozy wieczorne.. normalnie boje się, że jak się coś zacznie to nie będę wiedzieć kiedy :-p podobno się nie da tego przegapić, no ale mój mózg wie sobie i tak swoje.. jakaś chyba wypompowana dzisiaj jestem, bo aż mnie brzuch boli bleeeee

hehe, Izka- nie prześpisz porodu- gwarantuję;-)..
Co do wyposzczenia to dajcie spokój.. masakra jakaś.. nigdy nie mieliśmy z M tak długiej przerwy- od lutego już!

reklama
Michalina dobrze jest uzyc prezerwatywy, bo sperma wspomaga skracanie szyjki ;-) ale jak gin nic nie mowil to pewnie ze mozna, nawet sie powinno, bo dziecku potrzebne sa endorfiny uwalniane w naszych organizmach podczas orgazmu;-) ja sobie zastepowalam sex zakupami ;-)

Iza na bank porodu nie przegapisz, nawet jak bedziesz miala poczatkowe bole jak ja to ich regularnosc da Ci do myslenia;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry