Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
stopy zaczynaja puchnąć kurde, a miałam nadzieje, że jednak mnie to ominie..j
Ewcik a co fajnego wyczaiłaś? są jakieś fajne koszule i takie wyjściowe rzeczy w tym h&m dla chłopców?
Dziewczyny, mam problem - może któraś z Was miała coś podobnego. Od kilku dni zdarza mi się zatrzymywanie moczu - czasami dwa razy dziennie, albo w nocy. Wiem, ze mam pełny pęcherz (bo dużo piję), w toalecie spędzam czasami 30-40 min i same kropelki się sączą... A przy tym taki silny ból pęcherza... Dwa tyg temu robiłam badanie moczu i wszystko było ok. A wizyta u gin za tydz![]()
Dziewczyny, mam problem - może któraś z Was miała coś podobnego. Od kilku dni zdarza mi się zatrzymywanie moczu - czasami dwa razy dziennie, albo w nocy. Wiem, ze mam pełny pęcherz (bo dużo piję), w toalecie spędzam czasami 30-40 min i same kropelki się sączą... A przy tym taki silny ból pęcherza... Dwa tyg temu robiłam badanie moczu i wszystko było ok. A wizyta u gin za tydz![]()

podobno się nie da tego przegapić, no ale mój mózg wie sobie i tak swoje.. jakaś chyba wypompowana dzisiaj jestem, bo aż mnie brzuch boli bleeeee