• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Aha zapomniałam dopisać - Danutaski tort REWELACJA, dzieło sztuki :tak::happy: Ja kompletnie nie mam talentu do wypieków więc szczerze podziwiam :-) No i bardzo ładne zdjęcia z wakacji - naprawdę młodo wyglądasz i w dodatku jesteś bardzo zgrabna :tak:

Anula ja rowniez mialam wywolywany sztuczny porod w 16tyg.Ja bylam niestety dwa razy lyzeczkowana po tym porodzie.zapalam (*)dla twojego synusia.U nas tez byl syn.
Danutaski tort juz wtedy widzialam ale zawsze godny pochwaly.Nina wyglada przeslicznie.Wakacje wam sie nalezaly
Wikama,Izka odpoczywajcie bo naprawde malo czasu wam zostalo.Wiem co mowie,mnie tez wszyscy mowili odpoczywaj ile mozesz i spij.a ja akurat wtedy niemoglam spac.Niestety teraz czasu coraz mniej.Na sen nie narzekam ale w dzien Emily od krotkiego wypadu w wekennd niechhce w dzien spac w lozeczko.Cos jej sie poprzestawialo.Juz wszystko wyprobowalam,dalam jej moja bluzke co nosilam do lozeczka,jej pieluszke co ulewa zeby czula mleczko i dalej nici.Moze doswiadczone mamy maja dla mnie jakies rady?

Anula
[*] dla Twojego synka. Tutaj większość z nas przeszła straty swoich maleństw. Dziewczyny zawsze służą pocieszeniem i dobrą radą. Sama wiem po sobie, że zupełnie inaczej rozmawia mi się z kimś, kto przeszedł podobną stratę. Mi dziewczyny tutaj bardzo pomogły podnieść się psychicznie, poza tym wszyscy za wszystkich trzymają kciuki: i za staraczki, i za ciężarówki, i już za rozpakowane mamusie, żeby miały siłę :)

Neta oto lista STARACZEK :
Neta
Dorcia
Suana
FumaFoch
Malgonia

To która pierwsza będzie testować? Ja chyba w piątek zrobię betę, nie wytrzymam. No kurczę, wiem, że spokój i cierpliwośc, ale mój mąż ma imieniny i najlepszy prezent mogłabym Mu dać. To będzie 8 dni po prawdopodobnej owulce, powinna juz być podwyższona, jeśli coś z tego wyszło.
Karo, FumaFoch, Danutaski, Martoocha, Wikama dziekuję Wam wszystkim i za pamięć i za życzenia i za kciuki.

Danutaski, ta Twoja córcia jest sliczna, jak z żurnala.
Magda - Gratuluję! No i upragniona córcia. Ja też marzę o córeczce... Ale żeby się tylko udało , donosiło , było zdrowe a czy dziewuszka czy chłopczyk, to już nieważne.

suana: Jesli chodzi o przyczyne to trafilam do szpitala po usg ze wzgledu na malowodzie,male dziecko co do wieku ciazy, oraz przez to ze malenstwo mialo plyn w jamie brzusznej robiono mi amniopunkcje oraz amniofuzje by dopelnic wody i pobrac plyn do badan genetycznych bo nie wiadomo z kad ten plyn niestety na drugi dzien serduszko przestalo bic a kiedy urodzilam to widzialam jak polozne szeptaja miedzy soba potem sie dowiedzialam ze przyczyna poronienia byla kolizja pepowinowa synek byl tak ciasno oplatany pepowina ze go to udusilo lekarz stwierdzil ze dawno czegos takiego nie widzial to byl dla mnie szok ze pepowina zabrala mu zycie.Czekam jeszcze na te wyniki ale lekarz stwierdzil ze pewnie genetyka wyjdzie ok ze to pepowina byla przyczyna wszystkich dolegliwosci.Przykro mi rowniez z powodu twojego synka tym bardziej ze nie wiadomo z jakiego powodu go nie ma jestem z toba.
marce_la: Zgadzam sie z toba ze inaczej jest rozmawiac z tym kto to przezyl i naprawde wie co czuje dlatego bardzo sie ciesze ze tu trafilam potrzebne mi to bylo bo nie moge juz sluchac slow pocieszenia typu tak sie zdarza nic na to nie poradzimy, w niczym mi to nie pomaga tak naprawde bardzo sie ciesze ze jestem tu na tym forum wasze slowa naprawde duzo mi daja wiem ze nie jestem z tym sama

ticker.php

Ostatnia edycja:
reklama
Anula my z moja coreczka mocno trzymamy kciuki zeby sie udalo zajsc w nastepny ciaze.U mnie bylo rowniez ciezko a juz jestem mamusia dwumiesiecznej Emily ktora kazdego dnia poprawia mi humor.Czasami mysle o naszym synku i poplacze sobie jeszcze w ciszy ale ta pustke wypelnia mi nasza kruszyna,zobaczysz i u ciebie tak bedzie
Magda zapomnialam pogratulowac coreczki.Jednak kobiety gora na forum
A to nasza kruszyna przy porannej zabawie dzisiaj z tatusiemP1010199.jpg

Załączniki

• P1010199.jpg
    P1010199.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 73

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry