Marcelko kciuki za wizytę!!!! Przed wizytami zawsze czarne myśli ogarniają, jeszcze chwilka i ruchy bedziesz czuła non stop, wtedy już czarnych myśli nie ma tak często.... Jeszcze troszkę i zobaczysz bedziesz na świat patrzeć przez różowe lub niebieskie okulary

!
Izuś super ze troszkę brzunio sie uspokoił! Wiec leż, leż, sikaj, leż i jedz

! No raz dziennie jeszcze dwójeczkę strzel dla dobrego samopoczucia

!
Suana jedziesz na koncert Alicii! Wow! Jak zazdroszczę! Ja napalona jestem na depeche mode! Maja grać w lutym! Już mężowi zapowiedzislam ze jedziemy do Łodzi całą czwórką! Ja z Wiki idę na koncert a in tuli Liliankę

! Ciekawe czy tak zrobie, pewnie tylko tak gadam, ale będę wolała nigdzie nie jechać i tuliła Lilkę w domku

! Ach.... A co do antybiotyków, to sama widzisz! Nie ma co sie bać! Ja na początku każdej ciazy choruje i w poprzedniej lekarka mi powiedziała ze nie da mi antybiotyku i niestety choróbsko sie ciągnęło trzy tygodnie a Maluszek chyba właśnie przez to nie dał rady, w tej ciazy sie uparlam na antybiotyk i leżałam jak długa przez 7 dni i niedługo rodze! Wiec antybiotyki lepsze niż nie leczenie infekcji...
Moja Wikusia ma dziwne przeziębienie a nawet bardzie obstawiam nasilenie reakcji alergicznej! Nie ma temperatury, kataru, tylko ten wredny kaszel w nocy! Dałam jej znowu flixonase i normalnie jak zdrowe dziecko! Kurcze chyba ma alergie na szkołę! Dobrze ze dzisiaj koniec roku szkolnego

!
A ja wizyte u anestezjologa mam na 16, a poźniej ip.
Milego dnia

!