• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Wikama, Danutaski - dzięki dziewczynki. Będę ponownie testować 2-4 lipca, termin @ mam 4 lipca.

Anula, nie dopisałam dlaczego tak zalecają. Mi gin mówił, że właściwie po pierwszej @ wszytsko wraca do normy, hormony już spadają, śluzówka macicy odbudowuje. To chyba bardziej "na dojście do siebie" i "na wszelki wypadek" te 3 miesiące. Już doczytałam co się Tobie przydarzyło. Przykro mi , że i Ciebie dotknęła strata. Ale będzie dobrze, już niedługo.
[*] dla Twojego ANiołka

reklama
Malgonia ojjj cos czuje ze tego 4go to Ty przejmiesz brzuszek od Wikamy :D
Pozniej brzuszek oddaje ja i Ewcik wiec dziewczynki starac sie, starac :D

Wikama ja juz jakas spokojniejsza, nocne skurcze odpuscily, nie sa bolesne :D moze troszke, ale to przecie juz normalne ;) juz nie moge sie doczekac mojego malucha i normalnie chyba mam jakas chcice bo juz druga noc mam jakies sny zboczone haha

No nic, trzeba zjesc sniadanko i wyciagnac mezula na jakies zakupy :)

Iza już niedługo bedziesz mogła zgwałcic męża :)! Cierpliwosci!

A oto mój brzuchol, po torturach Wikusi:

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 67
Wilkama- gdzie Twój pępek!:szok:.
Prześliczny brzunio!! narób fotek, bo już za chwilę już go nie będzie;-). CMOKAM!:D

Ja mam zakaz przytulanek od początku lutego..czuję się kiepsko..i im dłużej trwa ta przerwa, tym bardziej się martwię czy będę umiała znów t o robić:-p.
A tak my wyglądałyśmy 3 dni temu..
24.jpg
Dla porównania zdjecie z początku ciąży..
2.11+2.jpg

Załączniki

• 24.jpg
    24.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 66
  • 2.11+2.jpg
    2.11+2.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 55
Ostatnia edycja:
Witajcie zapisuję się do Was ja zaczynam od przyszłego miesiąca może za 3 razem się uda ;))) widzę, że szanse są spore po przeczytaniu waszych postów i napawają optymizmem:-)

Neta oto lista STARACZEK :
Neta
Dorcia
Suana
FumaFoch
Malgonia

To która pierwsza będzie testować? Ja chyba w piątek zrobię betę, nie wytrzymam. No kurczę, wiem, że spokój i cierpliwośc, ale mój mąż ma imieniny i najlepszy prezent mogłabym Mu dać. To będzie 8 dni po prawdopodobnej owulce, powinna juz być podwyższona, jeśli coś z tego wyszło.
Karo, FumaFoch, Danutaski, Martoocha, Wikama dziekuję Wam wszystkim i za pamięć i za życzenia i za kciuki.

Danutaski, ta Twoja córcia jest sliczna, jak z żurnala.
Magda - Gratuluję! No i upragniona córcia. Ja też marzę o córeczce... Ale żeby się tylko udało , donosiło , było zdrowe a czy dziewuszka czy chłopczyk, to już nieważne.

A ja??? Nie co dzień zaglądam ale jestem!!! Nie skreślajcie mnie, jak większość lekarzy - ze wzgledu na wiek...

Neta, ja @ będę mieć po 10.07. Albo i nie ;-):-D

Lista STARACZEK :happy::
Neta - termin @ 01. - 03.07.2013
Małgonia - beta w piątek
:-)
Ewikewik - termin @ 10.07.2013
Dorcia

Suana
FumaFoch

Eska

Ja zaczynam czuć podbrzusze, dziś 27 dc więc wszystko wskazuje na to, że @ przylezie na dniach. Od wczoraj pobolewają mnie piersi, jak zwykle przed okresem.

Ewikewik to oby nie było @ &&&&&&&

Małgonia a jak beta?

Eska poznałyśmy się na cpp, ale witaj i tu

:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry