Nanulika Myszka słodkie Wasze dzieciaczki !!
Wymieniłam się numerem tel z
Wikamą więc jak da coś znać to zaraz przekażę!
Malgoniu a może wkleiłabyś wykresik w sygnaturkę? My tu lubimy podglądać

co do budzika i wykresów, jeżeli czasami opuścisz jeden dzień pomiaru, nic takiego się nie stanie. Nic na siłę, ja jak miałam wpisać sfałszowany wynik (bo np później wstałam) to nie wpisywałam wcale bo potem nieczytelny wykres był.
Nie wiem jak zaznajomiona jesteś z tempką cyklem i dniami płodnymi, więc pomądruję się

Kobieta najbardziej płodna jest przez 7 dni przed owulacją! A więc, jeżeli standardowo cykl trwa ok 28 dni, owulka występuje w połowie czyli ok 14 dnia, to najbardziej płodne dni to 8,9,10,11,12,13 i 14 dzień cyklu! Zatem w tych dniach najlepiej się starać. Jeżeli się czeka aż wystąpi owulka i seksi po spadku tempki, można trafić akurat w samo owu albo może być za późno, dlatego warto działać przed owulką, ponieważ plemniczki w ciele kobiety potrafią przeżyć do 7-miu dni !! Spokojnie sobie czekają, gdy występuje owulka, ruszają do jajeczka!! Kiedyś nawet oglądałam taki fajny program dokumentalny na ten temat, zostało zadane pytanie, skąd plemniki wiedzą że jest owulka i że teraz mają się przedzierać i w którą stronę płynąć - tłumaczono, że jajeczko wytwarza zapach podczas owulacji i plemniki dążą właśnie po tym zapachu! Nasze ciało potrafi być fascynujące