Izka śliczny masz brzusio !!! ojej, już niedługo będziesz wypakowana, ale ten czas zapierdziela!! Czy walizka już spakowana?
Co do rocznicy, zapalam
[*] dla Twojego Aniołka. Popatrz na to z tej strony, co działo się dokładnie rok temu i jak się czułaś psychicznie, a co jest dokładnie rok później, ile zmieniło się w Twoim życiu... lada moment i będziesz swojego skarba tulić w ramionach ;-)
Karo dobrze że koniec końców nic się nie stało

pamiętam, Ninie wyszła raz różowa wysypka na całym brzuchu! Pierwsze co, pomyślałam, różyczka! Ale usiadałam do wikipedii i wyczytałam, że różyczka jest za uszami a Nina tam nie miała wysypki, na drugi dzień mieliśmy i tak wizytę u lekarza, pytałam co to i się okazało że uczulenie na oliatum, które postanowiłam użyć w kąpieli a nie skojarzyłam faktów
Magda_88 brzuszek też śliczny!! Nie martw się, jeszcze trochę i będzie duży!!
Anila sama nie wiem kiedy przeleciało :-)
Dziękuję Wam za dobre słowa, wiem sama jak to jest kiedy ma się milion pytań i wątpliwości, więc jeżeli jestem, i widzę, i znam odpowiedź, to zwyczajnie próbuję skrócić czyjeś męki
Kasiulekk kup dzisiaj pojemnik na mocz, rano pobierz próbkę i zanieś do badania. Jeżeli jest stan zapalny, tam wyjdzie, wyniki w moczu są tego samego dnia. Jeżeli nie będzie stanu zapalnego, nie lataj do gina poczekaj na 16go.
Wiem że chcesz wiedzieć jak najszybciej, ale za wcześnie jak pójdziesz to możesz nic nie zobaczyć, tylko wydasz pieniążki i się rozczarujesz. Gdy badanie moczu potwierdzi stan zapalny (jak nie będziesz wiedziała jak odczytać pisz tu), wtedy do gina.