• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ozila betka ladna, a skoro dr chce zrobic usg to niech robi;-) oni sie tam lepiej znaja jak my:-)

A tak w ogole to dzien dobry:-)

Martoos Ty mialas specjalny pakiet testow owu, antystresowych;-)
A tak powaznie Martoos to gdyby ktos zapomnial to berek lubi zatkane kanaliki, cykle bezowulacyjne plaskie jak nalesnik...i co tam jeszcze bylo:-D

Ostatnia edycja:
reklama
U nas nadal coś nie tak. Nina wieczorem przebudziła się ze snu (co jej się nie zdarza) i skręcał ją brzuszek przez ponad 2 godziny nosiliśmy ją na rękach, nie wiedzieliśmy jak jej pomóc. Już chcieliśmy jechać z nią do szpitala, ale zasnęła. Noc była ciężka, śmigamy do lekarza.

Kibicuję wszystkim staraczkom, kciuki za Wasze cykle &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Izka spokoju życzę w oczekiwaniach
Malgoniu ktoś musi przejąć brzuszek po Izce &&&&&&&&&&
Myszko no obyś wreszcie mogła się pożegnać ze swoimi "ukochanymi" kamyczkami, przykre że musisz tyle czekać

danutaski moze jakas kolka? Nie wiem....ciekawa jestem co Ci lekarz powie...
xxx

wikamusia co do Twojego brzuszka, to na pewno "wziety" nie martw sie -kochana, tyle marcoweczek mowie ci!;-) Jak tam blizna po cc?

Ostatnia edycja:
Ja wam powiem, że nie stosuje testów owulacyjnych bo mam zawsze te cholerne bóle przed dlatego zawsze wiem kiedy nadchodzi.......ja już po owulacji myślę że była w niedziele XDDDD....teraz cierpliwie czekam niby tam mnie zemdliło kilka razy ale pewnie główka pracuje XDDDD, nie liczę na za dużo bo to 1 miesiąc staranek:))
Malgonia trzymam dalej kciuki
Ozila super że wszystko ładnie skacze;))
Myszka Tobie też zdrówka przede wszystkim

Iza pogadaj z dzieciątkiem, żeby wychodziło, a może ono czeka na jakieś 2 kreski ciotek żeby się zamienić:-)
Danutaski dużo zdrowia dla małej może to rzeczywiście tylko kolki

Czekam wlasnie na badanie bo ordynator ma jakis zabieg, powiedzial ze jyz nie wie co ze mna zrobic, zbada mnie i podejmie decyzje ahhh moze wyjde do donku :D ten szpital dziala na mnie strasznie wyciszajaco.. Do trzech razy sztuka, wiec za trzecim razem juz wracam tu tylko rodzic :p

U nas na weekend zapowiadaja 38-39`masakra malutki bedzie marudny...

Wikama wlasnie jak Twoja blizna? I jak malutka sie miewa?

Zapo a u Was jak?

Nanu Niunka lubi cieplo? Bo moj grymasi jak mu za cieplo i trzeba ksieciunia wachlowac albo najlepiej do wanny zabrac;-)

reklama
Noo a mnie ord puscil :D stwierdzil ze i tak pewnie zaraz wroce, bo glowka niziutko, rozwarcie sie zrobilo na palucha wiec pobiegam w domu i wracam jyz tylko do porodu :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry