• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
No własnie problem w tym że..nie wiem. Bo nie wiem ile tym razem potrwa mój cykl. Ale myślę że w okolicach 30 sierpnia jak @ nie będzie to zrobię test.

Izka maleńki cudny! Nanu Mati też prześliczna dziewczynka! Kurcze leci ten czas strasznie - i bardzo dobrze!

Ostatnia edycja:
reklama
witam nowe dziewczynki:)

dzieciaczki izki i nanu cudne!!!!
caluje Was wszystkie, jestem tak wykonczona po pracy...ze tylko sile mam przeczytac, tak pieknie piszecie- ja nic dzisiaj inteligentnego nie wymysle uff, jutro mam wolne to napisze
&&&&&& za Eski bete i wszystke;-)

ide jutro z usg do gina tez3&&&

eska ja tez plakalam czytajac o tych drzewach.....tak nic nie dzieje sie bez przyczyny...ale to umacnia,
znacie to? co Cie nie zabije- to Cie wzmocni....i ma swoj cel
tez 3 mam&&&&&&&&&&&&&&&&&&;-)

Ostatnia edycja:
No ja w lozku ogladam tv i podczytuje Was i ....dogorywam, bo padlam po pracy;-) a u mnie 20.40 juz jest:tak:

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 82
Ostatnia edycja:
rozumiem Ozila ma pizama party, a Eska maraton do 15-stej;-)
a reszta??

ja mam koncowke pakowania... zostawilam 2 talerze, dwa kubki i butle malego... reszta w kartonach;-) i powiesilam ostatnie pranie tutaj i co??... i leje jak z cebra :-D

reklama
u mnie upał jak fiks w pracy jakaś rzeźnia tabelkami nas matoły zasypują jakimiś:wściekła/y:, a ja dziś zero koncentracji chce 15:rofl2:
Ozila chce 20 40 u mnie!!!!!!!spoko bobasek a dziś pewnie chłop jak dąb
myszko to ładnie poszalałaś jak turbodynomen:-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry