myszka2829
Fanka BB :)
czesc dziewczynki :-)
Ania swietne wiesci no i doktorek ma racje, to ze jedna ciaze stracilas nie musi od razu oznaczac ze kolejne podziela ten sam los... pozytywne myslenie kochana i bedzie wszystko oki :-) (ja to wiem^^)No i stajemy na starcie razem ;-) mysmy tak celowali, celowali ze przy tych 24-25 dniowych cyklach akurat robilismy tak, zeby nie zrobic...
Kochajaca_mama tak, tak to sa poczatki ruchow malenstwa z czasem nabiora na sile (w sumie juz za 4-5 tyg beda znacznie mocniejsze) najwspanialsze uczucie na swiecie :-)
Danutaski ciesze sie, ze badanka wyszly ok. Niespodziewalabym sie, ze dokladne analizy cos nowego wniosa ;-) teraz czekamy jak nasz Kropek zacznie i Tobie obijac zeberka
(juz ja tam wysylam impulsy^^ za to "pozytywne myslenie z poczatku
) a co
.
Kruszka dawaj znaki jak tam nasze Blizniatka sie miewaja i moze jakas foteczka? Blizniacza ciaza zazwyczaj wyglada na poczatkowym usg jak maly kosmita
i zapomnialam co mialam jeszcze napisac
skleroza nie boli
Ania swietne wiesci no i doktorek ma racje, to ze jedna ciaze stracilas nie musi od razu oznaczac ze kolejne podziela ten sam los... pozytywne myslenie kochana i bedzie wszystko oki :-) (ja to wiem^^)No i stajemy na starcie razem ;-) mysmy tak celowali, celowali ze przy tych 24-25 dniowych cyklach akurat robilismy tak, zeby nie zrobic...

Kochajaca_mama tak, tak to sa poczatki ruchow malenstwa z czasem nabiora na sile (w sumie juz za 4-5 tyg beda znacznie mocniejsze) najwspanialsze uczucie na swiecie :-)
Danutaski ciesze sie, ze badanka wyszly ok. Niespodziewalabym sie, ze dokladne analizy cos nowego wniosa ;-) teraz czekamy jak nasz Kropek zacznie i Tobie obijac zeberka
(juz ja tam wysylam impulsy^^ za to "pozytywne myslenie z poczatku
.Kruszka dawaj znaki jak tam nasze Blizniatka sie miewaja i moze jakas foteczka? Blizniacza ciaza zazwyczaj wyglada na poczatkowym usg jak maly kosmita
i zapomnialam co mialam jeszcze napisac

Nie zamartwiaj się.. a jeżeli zabiera Ci to sen z oczu - może skonsultuj się z lekarzem pierwszego kontaktu?? Chyba że któraś z dziewczyn będzie wiedziała wiecej..

- a przytulanek to my mieliśmy zabronione przez kilka tygodni więc pewnie coś w tym jest. Jak Twoje wyniki krwi i moczu?
myślę że to ze strachu. Na badaniach mi zależało, bo u mnie w bliskiej i dalszej rodzinie występują choroby genetyczne, więc niejako jestem tym obciążona trochę bardziej niż przeciętna kobieta, i bardzo się cieszę że do tej pory wszystko ok i mam nadzieję że już tak zostanie.