• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Joaro u mnie 27/28 dc dzis ( dostalam @ 31 lipca po poludniu a rozkrecila sie 1 sierpnia wiec nie wiem jak liczyc) i objawow zadnych ani na @ ani na II... w poprzednum cyklu piersi bolaly niemilosiernie juz tydzien przed @. teraz zadnych znakow. mozliwe, ze @ przyjdzie niepostrzezenie bez zadnych oznak wczesniej, tak tez sie zdarzalo juz. nie testuje bo jestem jakies 10 dpo i sie boje...

reklama
Neta własnie teraz jak zaszłam to mnie piersi w ogóle nie bolały, trzymam kciuki:)

To bardzo pocieszające eska, bo mnie też nie bolą. Zresztą w kwietniu, jak byłam w ciąży też zaczęły mnie boleć później.

Trzymajcie kciuki żebym nie zwariowała. Wczoraj przyszły nowe testy owulacyjne, plus 5 gratisowych ciążowych.
Zrobiłam, teraz przed chwilą. Po kilku minutach delikatna, bardzo, bardzo blada kreska.............
Idę spać, bo ledwie stoję na nogach.
Jak jutro nie wyjdzie wyraźniejsza to chyba je wypieprzę do kosza (testy)
Zrobię jeszcze jutro rano.

no no no celta .... ciiiiisza, czekamy :)
eska a brzuch bolał?
neta trzymam kciuki.

Mnie we wcześniejszej ciąży właśnie bolał brzuch jak na @ i byłam pewna, że lada dzień będzie. Piersi zaczęły boleć tydzień po testowaniu.
Za to teraz brzuch mnie boli już od tygodnia i co chwila latam sprawdzać :) Dzisiaj w nocy albo nad ranem będzie jak nic, a jak nie to pewnie jakaś torbiel znowu :(

e Celta ale blada blada na ciążowym tak???

Dziewczyny mam problem może wy coś poradzicie, na swędzenie po luteinie docip......., ????miała, któraś z Was taki problem???? jak tak to pomocy bo oszaleję????? HELP:-):-):-):-):-):-):-)

Joaro pobolewał jak na @ nawet jak jechaliśmy do Chorwacji to mężowi mówiłam, że pewnie jutro @ przyjdzie bo mnie podbrzusze kuło okropnie

eska ja tak miałam!!!!! ale byłam u gin i dostalam masc i globulki na recepte. 2 dni i przeszlo... i przerzucilam sie na doustna....
ewikewik ja mam 31 lat i jestem w II ciąży (pierwsza poronienie w styczniu 2013 r), stralam sie poltora roku o pierwszą ciąże - popatrz na mnie - nie można tracić nadzieji!!!!!!!!!! czekałam w huk długo, poroniłam, a teraz oczekuję zdrowej córeczki!!!!
marcela a co za targi beda? moze i ja sie przejde :) USG mialam wczoraj i to dosc dlugie i az sie poplakalam na nim.....
martocha ale ten czas zasuwa..... przeciez TY lada moment juz rodzic bedziesz!!!!!!!!!!!!
magda uwazaj na siebie teraz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
celta to jak z Toba jest? jest bladzioch?????

A ja dostalam megaaaaa przeziebienia - żyletki w gardle, kicham, leci mi z nosa i nie jestem w stanie wstac z lozka..... jak kicham to Wiktoria mnie kopie i mam juz wszystkiego dosyc.....

reklama
Michalina dzięki za info :)) powiem jej w poniedziałek o wszystkim i niech mi daje tą pod język jakoś przecierpię :)
Michalina ma rację nie ma co tracić nadziei mi też 30 stuka 8 września:tak:
Wracaj do zdrowia kochana, i się nam kuruj!!!!! Zazdroszczę Ci tych ruchów to jest najcudowniejsze uczucie pod słońcem:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry