• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Eska dzieki :)

Mika ja trzymam kciuki zeby szybko sie Wam udalo

Izka stopki sa przeslodkie takie do wycalowania

Ja staranka jeszcze nie moge zaczac ale jak juz ddostaniemy zielone swiatlo to moze sie pozarazam od Was zaciazonych trzeba sie wszystkiego chwytac ;) ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Witaj Patrizia, w kupie raźniej.:tak: Ja sie już tak wymacałam tych ciążowych brzuszków że masakra. Mam nadzieje, że poskutkuje. Rumień mam na oddziale;/ jak nie urok to... takie są minusy pracyw przedszkolu.

Patrizia witaj, ojj jak tylko dostaniesz zielonego światełko to na pewno zaskoczysz :) to zaraźliwe jest ;-)

Eska Ty dbaj o ten brzuszek, bo za niedługo też będziesz miała takie stopki :-)

Madziorek łuuuu to Ci się trafiło, uważaj tam!

staraczki jak tam u Was postępy? która pierwsza testuje?

Wrzucam dla przypomnienia i ciekawe jak tam u Małgoni :)

Małgonia - termin niechcianej @: 13 - 14 wrzesień 2013

Madziorrek- termin niechcianej @: 21. 09. 2013
Ewikewik - termin niechcianej @:23 lub 24 lub 25.09 2013
Dorcia - termin niechcianej @ 24.09.2013
Neta - termin niechcianej @: 30 wrzesień 2013
Joaro -termin niechcianej @: 1 październik 2013
Kobietka - termin niechcianej @: 2 październik 2013
Suana - termin niechcianej @: 1-2 październik 2013
Mika.k- termin niechcianej @: 08-10 paździenika 2013
Celta - termin niechcianej @: ok.20 październik 2013

Eska spóźnione, ale szczere życzenia :*
Pozdrawiam Was wszystkie, widziałam piękny pokoik, widziałam piękny brzuchol i jeszcze śliczniejsze zdjęcie z USG :)
Jestem na bieżąco i czytam Was codziennie.

Witam dziewczyny
Zapominajko jaka mala sliczna♥♥♥
Izka no super stopki
Wikama wroc do nas:-)
Ozila jejciu jakie super fotki.dokladnie pamietam moje w tym tygodniu.ja obstawiam dziewczynke
Patrolizia witaj.zostan z nami w kupie razniej jak ktoras napisala.kiefy stracilas swojego maluszka jesli mozna wiedziec. Jesli niechcesz niemusisz pisac
Martoocha przesliczny brzuszek. I super wygladasz.u mnie brzuszek wywalilo pod koniec ale niestety u mnue wiecej w boczki poszlo czego teraz zrzucic nienoge
Michalina jeszcze troszeczke i bedzie lepiej
Mqdziorek oby chorobsko szybko minelo

U nas od wczoraj okropna pogoda.leje caly czas.mala od wczoraj spi w swoim pokoiku, zobaczymy jak bedzie dalej bo narazie ok.dzisiaj spedzilysmy dzien w miescie, kolezanka namowila mnie na testowanie pampersow i zaczelysmy sie bawic.dostajemy pampetsy za darmo co tydzien i trzeba warzyc je i zapisywac.no i mala premia.takze mysle ze narazie ok

reklama
Hejka:-)
izka no stopki czadowe:cool2:

Ja tylko daje szybko znac , ze wyniki sa:
PAPP-A 1.1 mom, free B- hcg 1.02 Mom
Trisomy 21 u mnie 1:2124, Trisomy 18-1:5068, Trisomy 13 1:15930, co jak na moj wiek lekarz powiedzial, ze bardzo dobre i ryzyko mam napisane low- niskie:cool2:odradzil aminopunkcje w tym wypadku i powiedzial, ze nic nie potrzeba, ale jak cos to jeszcze jest jakis drogi test z krwi, ktory posylaja do Usa, ale, zeby go raczej nie robic ....
aha jeszcze lozysko napisane jest, ze prawa sciana.
takze sie ciesze))) i pozdrawiam wszystkie milego dnia kobitki!

psylam tez~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
no wlasnie Joaro ​jak tam?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry