• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Bakalia ja tak Oliwke straciłam bo mój mocz był olewany,a an wysokie leukocyty i bakterie mówił mi, że to norma, no niestety kobieta sama musi dużo dużo dużo doczytać, wiedzieć bo lekarze często okazują się zwykłymi konowałami i rutyniarzami....

Magda wszystkiego najlepszego, szybkiego rozwiązania, samych słonecznych dni i spełnienia najskrytszych marzeń w dniu urodzin:), a co do siostry wszystko sie jakoś poukłada zobaczysz, a facet jak nie ten to inny dobrze, że ma wsparcie w Was i rodzinie, a Twoja dzidzia bedzie miała towarzystwo:))) a studia da radę osobiście znam ludzi którzy byli na medycynie oboje, mieszkali w akademiku i na 3 roku mieli 1 dziecko, na 4 2, a na 3 - 3 dziecko i wszystko się ułozyło dzieci miały duzo wujków i cioć:)

Ozila dobrze słyszeć dobre wieści gratulacje zakończenia 1 trymestru:)), a łosoś jest pychotka tez tak robię często jak TY:)

Mika wszystko będzie dobrze wysyłam Ci fluidki, i moc uścisków

Marcela Pati ma rację może to skurcze Braxtona jakiegoś tam, ale jak boli to lepiej jedź do lekarza a boli Cię przy tym kręgosłub albo cos???

Agawa, Madziorek, Patrizia trzymam kciuki &&&& i mam nadzieję, że niedługo dla was wyjdzie ogromna tęcza

Ja też zmieniłam lekarza bo tamtemu to bym najchętniej łeb ukręciła echhhhhhhhh i teraz mam panią doktor co prawda musze jeździć do Krakowa ale czuję się bezpieczna i nie olewana

reklama
napisze skarge na lekarza, nie odpuszcze ..

tak mi przykro i za Was i za siebie..
na dodatek mój maz teraz cały tydzień znów od rana do wieczora w pracy (nawet w weekendy) nie ma z kim pogadać.

bakalia moja karta ciazy byla juz w szpitalu gdzie urodzilam ale oczywiscie mi jej nie wydali przy wypisie wiec udalam sie do nich i okazalo sie ze wogole nie maja mnie odnotowanej jako rodzacej w tym czasie no myslalam ze tam im leb ukrece powiedzialam ze mnie to nie obchodzi siadam sobie na krzesle i chce dostac moja karte ciazy i koniec po godzinie poszukiwan jednak sie znalazla ale mysle ze ty powinnas isc do tego gina co ci ciaze prowadzil i wziasc karte moj nowy gin chcial widziec moja stara wiec idz wez i jak bedziesz szla do nowego to wszystkie badania i wyniki jakie robilas tez wez zobaczysz co on powie i wtedy mozesz napisac skarge jesli powie ze zaniedbal swoje obowiazki bedziesz miala pewnosc ze to wina tamtego starego gina

ja karte ciazy mam i z pierwszej i z tej ciazy przy sobie w domu, tylko ogolnie ja sie pytam o karte zdrowia ktora prowadzi lekarz jak sie idzie do niego, tam pisze jakie leki, jakie leczenie itp ;) czy mi to każa xerowac jak przy karcie zdrowia dziecka, czy wysla sami.. pewnie xero ..

macie racje, macie!

czy to normalne że ja mam ochotę na seks mimo takiego poronienia?? czuje sie jakbym była nienormalna .. albo coś.. nie wiem już sama co jest normą a co nie.

Ostatnia edycja:
Eska uff, czułam się troche winna że ja chce a przecież dopiero co straciłam dziecko..
ale poczekam, nawet wiecej niz trzeba żeby tylko nic się nie stało.. - ps. wygoniłam mojego P. obok do pokoju spać xD

bakalia ​a takiej karty to ja nie bralam wystarczylo mojemu nowemu ginowi karta ciazy i badania jakie robilam no ale u mnie bylo wszystko oki tylko na koncu mialam ten antybiotyk wiec mu powiedzialam nazwe ale mysle ze nich ci wydadza co ci zapisywali i nowy gin ci powinien powiedziec czy dobre leki mialas dobierane to tez wazne a to ze masz ochote na seks to nic zlego ja tez szybko chcialam nastepnego dzidziusia ale niestety musze czekac

a kiedy chcesz isc do gina?? on Ci powie kiedy mozna i jak tam u Ciebie wszystko sie goi no i pewnie da ci skierowanie na badania tak mysle skoro wyszlo ze mialas infekcje to warto sprawdzic czy juz ta paskuda poszla w dal

reklama
Jutro idę zrobić posiew prywatnie, i jeśli nie bedzie kolejki to pojde do starego gina powiem ze poronilam , ze chce wziasc karte zdrowia swoja i przeniesc do innej przychodni blizej miejsca zamieszkania.. mam nadzieje ze problemu nie bedzie.. a jak jutro nie to dopiero w przyszłym tygodniu bo jutro załatwiania mam w skarbówce i w mops bo staram sie o pieniadze ktore mi zabrali ..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry