eska13
Fanka BB :)
Bakalia ja tak Oliwke straciłam bo mój mocz był olewany,a an wysokie leukocyty i bakterie mówił mi, że to norma, no niestety kobieta sama musi dużo dużo dużo doczytać, wiedzieć bo lekarze często okazują się zwykłymi konowałami i rutyniarzami....
Magda wszystkiego najlepszego, szybkiego rozwiązania, samych słonecznych dni i spełnienia najskrytszych marzeń w dniu urodzin
, a co do siostry wszystko sie jakoś poukłada zobaczysz, a facet jak nie ten to inny dobrze, że ma wsparcie w Was i rodzinie, a Twoja dzidzia bedzie miała towarzystwo
)) a studia da radę osobiście znam ludzi którzy byli na medycynie oboje, mieszkali w akademiku i na 3 roku mieli 1 dziecko, na 4 2, a na 3 - 3 dziecko i wszystko się ułozyło dzieci miały duzo wujków i cioć
Ozila dobrze słyszeć dobre wieści gratulacje zakończenia 1 trymestru
), a łosoś jest pychotka tez tak robię często jak TY
Mika wszystko będzie dobrze wysyłam Ci fluidki, i moc uścisków
Marcela Pati ma rację może to skurcze Braxtona jakiegoś tam, ale jak boli to lepiej jedź do lekarza a boli Cię przy tym kręgosłub albo cos???
Agawa, Madziorek, Patrizia trzymam kciuki &&&& i mam nadzieję, że niedługo dla was wyjdzie ogromna tęcza
Ja też zmieniłam lekarza bo tamtemu to bym najchętniej łeb ukręciła echhhhhhhhh i teraz mam panią doktor co prawda musze jeździć do Krakowa ale czuję się bezpieczna i nie olewana
Magda wszystkiego najlepszego, szybkiego rozwiązania, samych słonecznych dni i spełnienia najskrytszych marzeń w dniu urodzin
Ozila dobrze słyszeć dobre wieści gratulacje zakończenia 1 trymestru
Mika wszystko będzie dobrze wysyłam Ci fluidki, i moc uścisków
Marcela Pati ma rację może to skurcze Braxtona jakiegoś tam, ale jak boli to lepiej jedź do lekarza a boli Cię przy tym kręgosłub albo cos???
Agawa, Madziorek, Patrizia trzymam kciuki &&&& i mam nadzieję, że niedługo dla was wyjdzie ogromna tęcza
Ja też zmieniłam lekarza bo tamtemu to bym najchętniej łeb ukręciła echhhhhhhhh i teraz mam panią doktor co prawda musze jeździć do Krakowa ale czuję się bezpieczna i nie olewana