• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
martoocha!!!! łezki mi poleciały jak przeczytałam, że taką małą kruszynkę masz już przy sobie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pietrcha gratukuję już 100% ciąży :D Teraz do przodu tylko :)
mika Ty się nie nerwuj tylko grzeczna i spokojna bądź!!!!
Ozila pod koniec października już połówkowe???? jezuuuuu... dopiero co zaszłaś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja Wam mówię, że tylko u mnie tak wolno suwak idzie, a u Was tak zasuwa!!!!!!!!!!!!!!! ha ha ha

Reszta dziewzynek , pozdrawiam i się później odezwę.

Strasznie optymistycznie u nas ostatno jest :)

reklama
Martocha, gratki!!!!!!!!! To czas wielu pięknych wzruszeń :-)
Pietrucha, to była tylko formalność ;-) ale w końcu można oficjalnie gratulować!
Celta nie poddawaj się chandrze:no::no::no:najwyraźniej my jesteśmy matkami, które na swoją kolej muszą dłużej poczekać. Ściskam, uszy do góry! Mi też nie jest łatwo...
Zaciążone dobrego samopoczucia życzę :-)
Staraczki oby dopadło nas prawo serii - która następna do testowania?
Wszystkim miłego dnia życzę :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Marta gratuluję ucałuj Stelcię!

Dziewczyny- Mika i Pietrucha wspaniałe wiadomości!

Ewik, my to tak na zmianę ja w dół Ty w górę, ja w górę Ty w dół z nastrojem. Ja w dół dzisiaj. Marzę dzisiaj o @, niech już przylezie, bo się denerwuję, wszystko nie tak- tempka w gorze, test uujemny, plamienie od niedzieli, nie wiem co się dzieje.

Hejka nie nadrobie Was teraz ale postaram sie wieczorkiem jak wroce z pracy

pietrucha i mika Gratulacje naszczescie sie ruszylo z tymi kreseczkami :) milej i spokojnej ciazy Wam zycze :)

Martoocha Stelcia juz z Toba wspaniale teraz czekamy na zdjecia :)

maga ja wczoraj pierwszy dzien w pracy i do mnie tez sie nikt nie odezwal jak sie czuje poprostu przyszlam i jakby mnie tydzien nie bylo zaczelam prace (a nie bylo mnie prawie 11 miesiecy ) ciezko bylo fizycznie jak na moje przywitanie wszystko sie psulo chyba zlosliwosc rzeczy martwych :P chcialy zebym sobie wszystko przypomniala :)

Eska Ty dzisiaj badanie??? nie wiem czy cos nie przekrecilam ale pamietaj kciuki mam zacisniete bedzie dobrze zobaczysz skarba swojego :*

Jutro wykupuje szczepionke ale przed jej wzieciem chyba zrobie testa tak na wszelki wypadek @ mi sie spoznia miala byc 4tego ale ja nigdy regularnych nie mialam ale wole dmuchac na zimne i walne testa przed ta szczepionka

Sorki ze tak z doskku ale popoludniowki sa koszmarne pod wzgledem czasowym wstaje lece na zakupy obiad i zaraz trzeba wychodzic tylko pare dni mialam przerwy z forum i juz mi brauje :) musze wskoczyc w rytm pracy i jakos zorganizowac czas na przyjemnosci

Pozdrawiam Was wszystkie i trzymam kciuki za nastepne kreseczki a co niech sie sypia ile sie da :)

Madzia u mnie Mały jest jeszcze główką do góry ale lekarz powiedział, że jeszcze spokojnie zdąży się odwrócić. Z resztą czasami mam wrażenie, że ciągle robi piruety :)
pietrucha brawo!!!!!! Pięknie!!! Trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!! :)
ozila gratuluję udanej wizyty :)
MARTUSIA super wieści!!!!!!!!! Ogromne gratulacje!!! Odpoczywajcie sobie teraz obie!!! Ucałuj malutką od nas :) Pamiętam jak dopiero okazało się, że jesteś w ciąży, jak wstawiałaś suwaczek, a później on tak zasuwał :) A teraz masz już Stelcię przy sobie! Strasznie się cieszę!!!! Ściskam Was mocno!
celta zostaw te czarne myśli! Zobacz jak się pozytywnie zrobiło, u Ciebie też wszystko będzie dobrze :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry