Madziorek – Już niedługo nowy cykl będzie i uważam tak jak Eska, ze powinnaś wyczekiwać prezentu od Mikołaja

Jeśli już rok nie wychodzi to musisz przycisnąć swojego lekarza żeby coś wymyślił żeby Wam pomóc.
Kobietka – i jak to przeżywasz? Jak się czujesz?
Eska – no właśnie w tej ciąży nie bolą mnie w ogóle na razie piersi

Ale Mika mówiła, że też tak miała, że jej nie bolały. Ale akurat tym się tak aż nie martwię, bo wytłumaczyłam sobie to tak, że niedawno przecież byłam w ciąży i wtedy mnie MEEEGA bolały piersi i może wtedy już te kanaliki poprzepychały i dlatego nie boli – ale to tylko moje teorie.
Olusia –Próbuję wyczytać Twoją historię z opisu poniżej Twoich postów, ale w zasadzie krótko staram się o ciążę, jedną straciłam, teraz jestem w kolejnej i nie znam się na ten terminologii związanej z leczeniem niepłodności. Napisz proszę coś o sobie.
Śniło mi się dzisiaj, że byłam na usg i widziałam zarodka i bijące serce! Ale teraz sobie myślę, że ten sen był zbyt piękny by mógł być prawdziwy. Chciałabym żeby był już 3 grudnia żebym mogła pójść do lekarza - teraz jest za wcześnie, dopiero 5 tydz. 5 dzień. Wszystkie moje myśli krążą wokół tego.