Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
głowa do góry 
Kochane damy rade! :-) Będziemy mieć swoje upragnione maluszki teraz bądź później, ale się doczekamy! Trzeba po prostu troszkę odpuścić. Jak to mi doktorek powiedział "Proszę się nie starać, a po prostu normalnie KOCHAĆ" ♥ Nie możemy się załamywać, to dopiero mój pierwszy cykl, nic na siłę na zawołanie się nie zjawi (no chyba,że mój pies
) dlatego jak to mówią w kupie siła i razem dobrniemy do celu. Ważne ze mamy się komu tu wygadać !! Tak tak, zawsze będę optymistą, już taka jestem 
albo do koleżanki pójdę z winem.....dziękuję,że pytasz
, oczywiście, że wizyta będzie udana! I to jak.
. Macie siebie i musicie o swoje małżeństwo dbać. A ja trzymam kciuki i trochę zazdroszczę, bo ja bez męża aktualnie....
i będziemy się jej trzymać choćby zębami. Tobie też życzę miłego wieczoru i tego, żeby @ nie przyszła przez długi, długi czas....
- za piękne podejście do sprawy. Oby tak dalej. Jesteś kobieto skazana na sukces. A doktorek the best! Właśnie o to chodzi, żeby się kochać, a nie starać - bardzo mi się to podoba. Ściskam Cię optymistko!
, sory, że tak nadaję o tych Świętach, ale je uwielbiam i teraz będę tak przez najbliższe trzy tygodnie ;-)