cześć Babki:-)
małgonia nawet nie wiesz jak się cieszę,że betka taka wysoka i,że jest ok u Ciebie,cały dzień w pracy myślałam

buziaki
olusia przykro mi że się nie udało ale jesteś silna Babka,nie poddasz się i przy kolejnej próbie się uda:-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
magda dobrze,że czujesz się lepiej :-)
mika to wspaniale,że wyniki dobre to znaczy,że Dzidziuś szczęśliwy
eska dobrze,że masz dobrego lekarza,który o Was dba,wszystko będzie dobrze...&& a ja wyników nie będę miała tylko na kolejnej wizycie się dowiem jakie są bo tutaj nie dawają wyników tylko wysyłają do lekarza,który je zlecił także pewnie dopiero koło stycznia,najpierw jeszcze ta histeroskopia 10 dni po @.
celta przytulam,wszystkie tu wiemy jak ciężko z tymi rocznicami ale musimy to przełknąć,buziaki i uściski!!!!!!!!!:-)
kasiuchna dawno Cię nie było,życzę żebyś szybko znalazła dobrego lekarza,któremu choć trochę zaufasz
Dla reszty Babeczek uściski i buziaki i oczywiście&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Au mnie dziś wichuuuuuuura okropna,w drodze z pracy pchałam rower jakbym pod górę wchodziła taki opór,teraz doszła jeszcze ulewa,jutro podobno ma być w Polsce ta sama pogoda............................no i przygotowań ciąg dalszy,przepraszamże smaka Wam zrobiłam
cieszę się ,że jutro już piątek

znowu docenię weekend
PA,PA!