Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak, grupa. Zamknięta grupa.
Informacje o nas - tylko dla nas.

Albo nazwa poprostu taka ze wiadomo o co chodzi, np. ANIOŁKOWE MAMY..
Bo przecież nimi jestesmy..
Ani@k sluchaj, ty moze bardziej doswiadczona w tych sprawach......mam pytanko....w tym cyklu wszystko jest jakies dziwne, juz 3 dzien jajnik mnie kluje jak na owulke, przez ostatnie 3 dni mialam plamienie (ktorego wczesniej nie mialam nigdy) i w ogole nie zauwazylam zadnego sluzu (co jest nienormalne, bo zawsze widzialm i tym sposobem okreslalam dni plodne). Nic z tego nie rozumiem?? Tempka plaska jak nalesnik....

Poza tym do lekarza miałam dziś rano zgłosić się, jednak nie wyrobiłam się- miałam coś innego do załatwienia. No nic, może udam się jutro lub pojutrze. Całe szczęście że ciężarne nie muszą się rejestrować...
Może tak dla poprawy nastroju:
Stewardesa dostała polecenie od kapitana, by w sposób dyplomatyczny i delikatny poinformowała pasażerów o tym, że samolot ma awarię i za kilka chwil się rozbije.
Stewardesa wychodzi do pasażerów i pyta:
- Czy wszyscy maja paszporty?
Pasażerowie z entuzjazmem odpowiadają:
- Taaak!
- W takim razie niech wszyscy je podniosą i zamachają nimi do mnie.
Pasażerowie podnoszą paszporty w górę i radośnie machają.
- A teraz wszyscy rolujemy paszporty nad głową, rolujemy...
ciaśniutko,
ciaśniutko...
Pasażerowie entuzjastycznie zwijają dokumenty, ciaśniutko...
- A teraz niech wszyscy wsadzą sobie je głęboko w dupę, żeby zwłoki
dało się łatwo zidentyfikować.
.. moze przepisze jakiś inny lek i nie będziesz musiała tyle no-spy brac.. ja się na lekarstwach nie znam.. ale wydaje mi się że 3x dziennie to troszkę za duzo.. ale to tylko moje zdanie