• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Michalina - sliczna coreczka :) zdrowka zycze dla Was obojga :)
karaiwina - kolejne serduszko bije :) SUPER :) oby dalej zdrowo rozwijala sie Twoja dzidzia :)

Dolaczam sie do Zyczen Noworocznych :) Nic lepszego nie wymysle :)

Ja swietuje z mezusiem przy kominku :) Wlasnie kapie Mikolaja i mam nadzieje, ze szybko usnie :) Mikolaj oczywiscie, nie mezus :) i ze doczekamy do polnocy, bo u nas godzinke pozniej niz w PL :)
Buziole dla wszystkich :):):)

Michalina Wiki jest śliczna :) A naczyniakiem się nie martwcie, on znając życie zblednie, a ostatnio widziałam program, że można to normalnie usunąć i nie bujac się z tym całe życie. Poza tym to najmniejszy problem. Najważniejsze, ze zdrowa i ma się dobrze :) Jeszcze raz gratuluję Ci tego cudnego bobaska :* Moja Mała ma taki trądzik niemowlęcy, więc walczymy nadmanganianem potasu. Już powoli schodzi wszystko.

karaiwina super wieści! Nuuuudnej ciąży Ci życzę, niech nic się nie dzieje i ciąża zdrowo przebiega :)

Ja załączam jeszcze fotkę mojej Mrówki z pozdrowieniami noworocznymi :)

1.jpg

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 87
Magda CUDOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ile dni miała jak robiłyście to zdjęcie?????Mamuśki powiedzcie mi, bo ja jestem tak mega niedoświadczona... Mała mi w nocy płacze, wydaje mi sie ze ja brzuszek robi, zwlaszcza ze duzo je a male kupki robi... I ma taki brzuszek - jak to mój M. mówi "jak u wygłodzonego afrykańskiego dziecka: - taki wydęty. On mówi że to normalny brzuszek i kilkudniowego dziecka - czy tak jest? Ona jest taka chuda strasznie i ma taki brzuszek.
Jestem tak strasznie przewrażliwiona na jej punkcie.... I nie wiem czy jest dobrze, czy zle , czy plakac, czy nie....
Ona w ogole jest takim placzacym dzieckiem... je, spi i placze. Jak nie spi to nie potrafi tak sobie lezec i nie plakac...

A u mnie nowy rok się zacząl mega zgrozą. Zadzwoniłam do przyjaciele z zyczeniami a on płacze i mi mowi, ze jego czterotygodniowegp synka zabralo pogotowie. I nie wiadomo czy przezyje.... koszmar. Dzwonilam z rana. Stan juz stabilny, najgorsze mam nadzieje minęło....

Michalinka właśnie dojrzałam, że straciłaś Aniołka w tedy kiedy ja, kilka dni różnicy, i też w 7 tyg.... A wikusia jest już na świecie;))) Zazdroszcze;)))) Ciesz się tą swoją mała kruszynką. Na pewno jest zdrowa. NIc sie nie martw;*

Ale już jest 2014 i będzie tylko sssssssssssssssssuper!!!!:)

Madziorrek dobrze ze stan Maluszka juz jest stabilny a co mu dokladnie bylo nie wiesz? Straszne co jego rodzice musieli przejsc :no:
ale masz racje juz 2014 i bedzie wszystko ok.Mam nadzieje ze ten rokbedzie lepszy od poprzedniego

Michalinko maluchy maja wiekszy brzuszek ;-) i tak zabawnie to wyglada :-D sprawdzaj czy nie jest twardy. Mozesz ja klasc na brzuszku z podkurczonymi nozkami to wyglada jakby hmmm czekaj zerkne czy mam taka fotke DSCF0487.jpg nie musi miec skrzyzowanych stopek ;-) DSCF0486.jpg wtedy jesli ma gazy to bedzie jej latwiej je uwolnic :-)
Przejrzyj co jesz, najlepiej pisac sobie na kartce wtedy nic nieumknie, bo moze jest cos czego mala nietoleruje w Twojej diecie. No i kolki... maja prawo byc az do 6msc zycia. Daj mi adres na priv to Ci wysle sab simplex, bo mam w domu cala butelke jeszcze nieotwierana ;-) Kolki trzeba niestety przetrwac, sa spowodowane niewyksztalconym do konca ukladem pokarmowym, dlatego maja prawo byc do 6mz.

Musze synka poprosic zeby mi na youtube wrzucil filmik malego to dolacze ;-) posmiejecie sie z nami :-D

Najlepszego w tym Nowym Roku i nie traccie nadziei dziewczyny, kazdy cud wymaga czasu i przede wszystkim spokoju wewnetrznego :-)

Załączniki

• DSCF0487.jpg
    DSCF0487.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 70
  • DSCF0486.jpg
    DSCF0486.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 76
Madziorrek a kiedy Ty straciłaś Aniołka? Mi się udało bardzo szybko zajść w ciąże, bo od razu jak dostałam zielone światło... a przed pierwszą ciążą starałam się 2 lata....
Dlatego mój brzuszek, który jest coraz mniejszy czeka na CIebie i masz działać naturalnie w tym miesiącu - bez obijania się!!!!!

Myszko a tak mogę kłaść Małą jak ma jeszcze pępuszek???? I wrzucaj film na Youtuba bo ja uwielbiam Paula oglądać!!!!

A ta moja Mała śpi jak Suseł... po 3-4, a czasem po 4,5 h.... nie za dużo?? ehhhh.... ale zeschizowana jestem.....

reklama
Michalinko ja straciłam drugą ciążę 18 stycznia. I od tego czasu nic... Pierwszą 3 mce wcześniej...

Wirusa złapał paskudnego. Zapomniałam nazwy.... Maluch jeszcze walczy o życie.. Ale jest silny. Głeboko w niego wierze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry