• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Agawa- mi peknie jutro pecherzyk. 22 mm. Mi powiedzial zebym nie przejmowala sie ze tylko jeden dojrzaly pecherzyk, bo jest ladny jakosciowo. Takze znowu jestesmy na tym samym etapie. I w przyszlym miesiacu razem bedziemy mialy IUI.:) No chyba, że się uda w tym pięknie ładnie....

ewik- zapytac mozesz. Mi bardzo clo pomaga jesli chodzi o ladny wzrosdt pecherzykow i cykl mi wyregulowal. Koszt to 25 zl. Starcza na mce czyli 12, 50 na miesiac. Zapytaj swojego lekarza. Wiec jesli teraz niezaskoczylas, a mam nadzieje, ze jednak tak, to moze warto sprobowac;)....

reklama
Ewik jak to bylo u Cb z ta niedomoga, jak ja wytropilas???i w jakich dawkach przyjmujesz lutke?? Oytam bo sama sie zastanawiam czy mnie nie dotyczy zawsze mam plamienia przed @, progesteron badalam raz w pazdzierniku 2012 i wyszedl w normie.

Agawa, Madziorek &&&&&&&&&& za naturalsa, oby ta cala reszta nie byla potrzebna;-):tak:

Olusia witaj, fajnie ze do nas wrocilas:-) co u Cb oprucze tego ze chorujesz:-p

A co u mnie...no nie czekam na @ ale chyba cos sie zbliza bo zauwazylam juz sluz podbarwiony krwia takze coz lipa. Pozdrawiam

Elka_30 i Neta81 dzieki za mile slowa....:tak: a u mnie hmm nic nowego poki co...obecnie jestem na L4 ale ogólnie to pracuje, baluje z przyjaciolmi i czekam obecnie na @ i zaczynam 2 miesieczna kuracje z anty i podchodze do mojej 2 próby... w grudniu bylam na nartach bylo super... :tak: na przelomie stycznia i lutego chce miec zrobiony schraching przed moim 2 podejsciem... akurat bede jakos chyba w polowie brania 2 porcji lekow anty wiec chce sie na to zalapac... a potem stymulka i zabieg....

madziorek super ,że z Filipkiem ok,kamień z serca... a za Twój pęcherzyk&&&&&&&&&&&&&&&&&&

agawa Twoje podekscytowanie to normalne:-) też bym była...bardzo trzymam kciuki za Ciebie&&&&&&&&&&&&&

olusia podziwiam Twoją determinację

Chciałabym żeby Wam wszystkim się udało!!!!!!!!!!!!!......mi okres się zbliża,nastrój jakiś taki płaczliwy,wszystko mnie wzrusza...............jak myślałam dziś o tym,że badania mam robić to jakoś nie wiem dlaczego ale nie chce.........chyba je odłoże na później,nie wiem dlaczego.............ale nie chce ich robić:-(..........boje się

ania2611 chyba nie mam wyjscia... musze walczyc do konca... chociaz momentami nie mam juz na to sily... i doslownie ryczec mi sie chce i mysle czemu mi sie nie udaje... no ale po chwili mysle ze trzeba walczyc... moj caly czas mi powtarza ze trzeba myslec pozytywnie i ze sie w koncu uda... chociaz nie umiem juz tak myslec pozytywnie po tylu porazkach i nie powodzeniach... no ale musi sie w koncu udac!! no ja tez niby czekam @ chociaz moze nie przyjdzie i anty nie beda potrzebne w ogole... i nie bedzie przygotowac do In vitro... no ale to u mnie musialby sie zdarzyc jakis cud chyba...

Aniu na pewno wszystko bedzie dobrze.... :-)

Eh, a ja to bym dziewczyny chciała, żeby mi coś wyszło w tych badaniach... żeby wiedzieć z czym walczę, komu dokopać;)
Bo teraz to czuje się z dupy, nie wiem o co chodzi, dlaczego nie mam dzieciątka itd...

Jedno jest najważniejsze!!!!
WALCZYMYYYYY!!
:*

_pietrucha_ przykro mi ze stracilas swojego Aniolka.... wiem co czujesz... moze jednal faktycznie zrob badania... jesli cos wyjdzie a czego tobie nie zycze to moze bedzie mozna to wyleczyc... a tak to wiesz... musi sie udac.. zaslugujesz na to !!

Musi nam sie w koncu udac !! :tak:

Elka plamienia żywo czerwone 2-3 dni przed @ normalne nie są. Takie z totalną przerwą - ani plameczki - przed @ 1-2 dni. Jak wrzucisz do wyszukiwarki to najczęściej wychodzi niedomoga - bardzo prawdopodobna w moim wieku, po Twoich wynikach sądząc - niekoniecznie. Lutka 1 na dobę, w 2 poł. cyklu - pierwszy cykl teraz, zobaczymy jak będzie. Potem drugi. W lutym mam termin u gina...

Ostatnia edycja:
I żeby nie było, że coś komuś doradzam. To mój autorski, ryzykowny pomysł wyłącznie na mój prywatny użytek i zabraniam komukolwiek eksperymentów w tej dziedzinie. Ja się czuję jak kamikadze... wolno mi...

Ostatnia edycja:
reklama
Ewiczku Kochany spokojna glowa nie mam zamiaru nic dzialac na wlasna reke, pytalam bo myslalam ze masz takie zalecenie od gina, w sumie to moje plamienia sa takie brazowawe i stopniowo sie rozkrecaja az do @ czasemi to jest dzien czasem dwa takze chyba to co innego powtorze progesteron zobaczymy co wyjdzie zycze powodzenia z lutka :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry