Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
:-) ale ten czas zapyla.....niestety jeśli chodzi o samopoczucie w tym okresie to nie mam zbytnio doświadczenia
.....ale wysyłam Ci duuuuuuuuuuuużo pozytywnej energii bo u mnie ostatnio dostatek
i oby jak najdłużej... no i nie denerwuj się!!!!!!!!! E-ciocia Mikołajka zabrania!!
że nawet moja "nieprzemakalna" kurtka przemokła

wiecie że to jest rzecz o którą warto walczyć każdym tchem, każdą siłą, i dokładnie pierdzielenie ludzi tak jak pisze Madzia typu odpocznij, wyluzuj jest mega wkur..... my same wiemy co robić

mi tez mówili że za szybko ta ciąża po tamtej ale jak widzicie reguł nie ma trzeba walczyć!!!!!! I trzymam za Was kciuki i za każdą z osobna i zycze Wam Mega Powera chociaż wszystko naokoło nie chce sprzyjać, dużo wiary i nadziei bo tylko one potrafią zdziałać cuda i zobaczycie, że się Wam uda!!!!!!!