Witam moje uśpione panienki - coś ostatnio się zaniedbujemy - karny ...utas dla Was i dla mnie też zresztą

Pietrucha - wyniki są rewelacyjne, tak jak omawiałyśmy je zdrowaś jak kuń teraz jeszcze tylko kilka przeżyć do przeżycia i ruszasz z pełna parą jak lokomotywa

Mika - mam nadzieję, że Twój humorek się polepszył jak zobaczyłaś karnego

));-);-) a Leoś skacze z radości bo mama zadowolona:-)
Celta - ty tak sobie czekasz spokojnie, ale jak już telefon zadzwoni to życie Ci się obkręci do góry nogami i już w ogóle czasu nie będziesz miała dla nas wtedy będę Ci musiała wysłać karnego w realu

, a póki co życzę Ci z całego serca żeby ta godzina 0 wybiła jak najszybciej i żebyś miała już dzieciaczki w domku

Agawa- nie ma jak takiej ciągle się gdzieś wozi, ale czekaj już Ci się niedługo skończą te wycieczki, trzymam kciukasy za ten cykl i kłuj się namiętnie

byle do skutku

Madziorek - halo gdzie jesteś gwiazdeczko????
Elka - pamiętamy o tobie jakżeby nie wiesz że kciuki zaciśnięte na maxa:-):-) za kariotyp badaj się i do boju
Ewikewik - ty łap te fluidy i zaciskaj mocno pięści żeby nie uciekały, wysyłam następną grubą porcję fruuuuuuuuu

Malgonia- co tam u Ciebie cieszę się, że dajesz radę zobaczysz że wszystko się teraz uda grunt to lekarz z wizją i dobre nastawienie

Ania - ściskam Cię ogromnie, kiedy wyruszasz na te wszystkie badanka, wiem, że histero masz w walentynki ale może to właśnie będzie ten 1 krok w dobrą stronę i zapamiętasz te walentynki jako najbardziej udane, tego Ci życzę z całego serca:-)
Aschlee- pozdrawiam Cię cieplutko
Kudi - witaj
[*]dla aniołka co do badań to jest kwestia tego czy masz już dzieciątko czy nie masz, a jak nie masz to ja bym leciała z całą litanią od CRP, poprzez hormony, wymazy, CMV, Toxo, zespól antyfosfolipidowy, toczeń, różyczka ja to robiłam w każdym razie
Ozila - no zbliżamy się do końcówki i my niesamowite prawda, ja też jutro idę na tą krzywą zakichaną echhh trzymaj mi się tam dzielnie z córeńką pozdrawiam Was serdecznie

Suana - u mnie w porządeczku leci już ostatnia góreczka, no i widzę, że następny kawaler wśród nas super:-):-) pozdrawiam Cię i kawalera:-)
Karaiwinia - pozdrawiam rośnijcie dalej nam zdrowo
Kerna - witaj wyrazy współczucia
[*] dla aniołeczka, bardzo mi przykro
Maga - &&&&&&&&&&&&& i powodzenia musi się udać w końcu wszystko!!!!!
Izabela - mam nadzieję, że książeczka o inspektorze przeczytana XDDDDDD buziaki
Neta - halo co tam u Ciebie???
Mamuśki halo Martoocha, Madzia, Marcela, Michalina nie mówiąc już o Myszcze karny jak się patrzy!!!!!
Jak kogoś pominęłam to przepraszam - babie w ciąży się wybacza - ale pozdrawiam i całuję!!!!!
I z tym miłym akcentem kończę swój post