• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
LISTA:
Sysiq - termin niechcianej @ 18 styczeń 2014
MotylkowaOna - termin nechcianej @ 23 styczeń 2014
annte - termin niechcianej @ 1-2 luty 2014
Elka_30 - termin niechcianej @ 2 luty 2014

Neta - termin niechcianej @ 14 luty 2014
Joaro - termin niechcianej @ 15 luty 2014
Madziorrek - termin niechcianej @ ​16 LUTY 2014
Agawa - termin niechcianej @ 23 luty 2014
ewikewik - termin niechcianej @ ok. 25-27 luty 2014
celta - termin niechcianej @ 28 luty 2014
Carollina - termin niechcianej @ 7-9 marzec 2014
maqa - termin niechcianej @ ok. 9-10 marzec 2014

POCZEKALNIA:
Malgonia1 - marzec 2014

Ostatni cykl miałam bardzo krótki więc koryguję datę.
Dziewczyny z początku listy proszone są o korektę, najlepiej o przejście do grupy II

reklama
Cześć DziewcYnki!

Wrocilam dzisiaj w nocy. A o 12- tej byłam u gina. Dr powiedziała, ze sa UWAGA! 4 pecherzyki! Wszystkie o podobnej wielkości, po dwa na jajnik, od 13 do 10 mm. I jeszcze jakies małe tez sa, ale ich nie bierzemy pod uwagę. Dostałam jeszcze zastrzyki z Fostimonu dzisiaj jutro i Menopur w pn. Testy owu mam robic juz od niedzieli wieczór. Jak testy nic nie wykaza, to następna wizyta we wtorek. Pewnie we środę albo w czwartek inseminacja. Jestem bardzo dobrej myśli. Szanse sie mocno zwiększają, jak pomyśle sobie, ze sa 4 pecherzyki. Trzymajcie kciuki.

LISTA:
Sysiq - termin niechcianej @ 18 styczeń 2014
MotylkowaOna - termin nechcianej @ 23 styczeń 2014
annte - termin niechcianej @ 1-2 luty 2014
Neta - termin niechcianej @ 14 luty 2014
Joaro - termin niechcianej @ 15 luty 2014
Madziorrek - termin niechcianej @ ​16 LUTY 2014
Agawa - termin niechcianej @ 23 luty 2014
ewikewik - termin niechcianej @ ok. 25-27 luty 2014
Elka_30 - termin niechcianej @ 28 luty 2014
celta - termin niechcianej @ 28 luty 2014
Carollina - termin niechcianej @ 7-9 marzec 2014
maqa - termin niechcianej @ ok. 9-10 marzec 2014

POCZEKALNIA:
Malgonia1 - marzec 2014

Dwie wredoty w jednym miesiacu ale mi sie trafilo wrrrrrrr...&&&&&&&&&&&& Dziewczyny!!!!!!!

Ostatnia edycja:
agawa &&&&&&&&&&&&&& działaj!!!!!!!!

oj staraczki kochane....co miesiąc nadzieja......bardzo Wam kibicuje,chciałabym już też wpisać się na listę ale ja to dopiero koło sierpnia lub września oczywiście jeśli badania coś wykażą i znajdzie się jakiś sposób na zwiększenie szans na to żeby moje Dzieciątko mogło przyjść na ten świat....

Ostatnia edycja:
Mój anioł
Pewnego razu było dziecko gotowe, żeby się urodzić. Więc któregoś dnia zapytało Boga: - Mówią, że chcesz mnie jutro posłać na ziemię, ale jak ja mam tam żyć, skoro jestem takie małe i bezbronne?
- Spomiędzy wielu aniołów wybiorę jednego dla ciebie. On będzie na ciebie czekał i zaopiekuje się tobą.
- Ale powiedz mi, tu w Niebie nie robiłem nic innego tylko śpiewałem i uśmiechałem się, to mi wystarczało, by być szczęśliwym?
- Twój anioł będzie ci śpiewał i będzie się także uśmiechał do ciebie każdego dnia. I będziesz czuł jego anielską miłość i będziesz szczęśliwy.
- A jak będę rozumiał, kiedy ludzie będą do mnie mówić, jeśli nie znam języka, którym posługują się ludzie?
- Twój anioł powie ci więcej pięknych i słodkich słów niż kiedykolwiek słyszałeś, i z wielką cierpliwością i troską będzie uczył Cię mówić.
- A co będę miał zrobić, kiedy będę chciał porozmawiać z Tobą?
- Twój anioł złoży twoje ręce i nauczy cię jak się modlić.
- Słyszałem, że na ziemi są też źli ludzie. Kto mnie ochroni?
- Twój anioł będzie cię chronić, nawet jeśli miałby ryzykować własnym życiem.
- Ale będę zawsze smutny, ponieważ nie będę Cię więcej widział.
- Twój anioł będzie wciąż mówił tobie o Mnie i nauczy cię, jak do mnie wrócić, chociaż ja i tak będę zawsze najbliżej ciebie. W tym czasie w Niebie panował duży spokój, ale już dochodziły głosy z ziemi i Dziecię w pośpiechu cicho zapytało:
- O, Boże, jeśli już zaraz mam tam podążyć powiedz mi, proszę, imię mojego anioła.
- Imię twojego anioła nie ma znaczenia, będziesz do niego wołał: "MAMUSIU".

Agawa &&&&&&&
Carollina chyba będę testować jeszcze dziś, choć trochę się waham, bo trochę wcześnie. W czwartek byłam u gina i nie było nic widać.

Dziewczyny,
ja dziś znowu o sobie, bo potrzebuję się wypłakać...
Matka powinna być silna, a ja jestem jak dupa wołowa....

Byliśmy dziś w poradni onkoligicznej z naczyniakami Wiki, generalnie jeśli o nie chodzi to w porządku, musmy kontrolować, za 6 tyg USG, jak nie znikną do 5 roku życia to laseroterapia nas czeka....
Ale przy okazji pokazałam pępek Wiki bo coś mi się nie podobało, Pani dr obejrzała i następnie ściągnęła chirurga z oddziału i okazało się, ze Wikusia ma przepuklinę pępkową, doktor kazał nam się na cito zapisać do poradni, żeby dokładnie przebadać przepuklinę i już nastraszył, że jak się nie zamknie albo wyjdzie to będzie trzeba operować...

Płaczę znów cały dzień. Moja córunia ma 5 tygodni... urodziła się z naczyniakiem dużym na buźce, ma dziurkę w serduszku a teraz okazało się, ze ma przepuklinę pępkową.... zachłysnęła nam się tak, że ledwo ją odratowaliśmy.... ona jest taka maluśka a już tyle ją złego w życiu spotkało!!!!
A ja jestem bezradna, nic nie mogę zrobić. Płaczę jak bóbr.

Dodatkowo Wiki w ogole nie chce spac, ciągle płacze, budzi się co 1,5h - 2 h na karmienie (ta przepuklina może być powodoem, bo może ją boleć), więc ja chodzę nieprzytomna.....

Przepraszam dziewczynki, ze ja o sobię, ale muszę się gdzieś wypłakać... mąż na mnie krzyczy, ze płaczę....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry