Karo - mozliwe, ze na zdjeciu taka duza sie wydaje

Ty ze slaska, a ja niedaleko Ciebie, bo z malopolski i to jeszcze z malej wioski i tez umiem sie tamtejszym "polskim" poslugiwac :-)
Mimo wszystko, bardzo sie ciesze, ze dobrze sie Wam czyta to co pisze :-) Jesli bede zbytnio marudzic dajcie znac :-)
Annte - no coz... mowi sie trudno i zbiera sie sily na nastepny cykl

zaktualizuj swoja date i bierzemy sie do roboty

Ja juz zajelam sie czyms pozytecznym i czyms co lubie. Przesadzilam kilka kwiatkow, bo juz o wieksze doniczki wolaly

Mam zamiar jeszcze pobawic sie i posiac kilka odmian na zewnatrz, zeby na lato ogrod ladnie wygladal

ale wlasnie zerknelam na opakowania i najwczesniejsze sieje sie w polowie lutego

poczekam sobie wiec

Mam nadzieje, ze sie troche utrzymaja w tym roku moje kwiaty na ogrodzie

i ze nie przyjdzie zbyt wczesnie jakis sztorm, ktory mi je wszystkie poniszczy...
Klaudyna - witaj, (*) dla Twojego aniolka. Dokladnie tak jak Twoj lekarz powiedzial - moze sie zdarzyc kazdemu, zwlaszcza, ze mieszkasz w UK, a tam jak i w IRL jest takie samo podejscie do ciazy - nie ratuja do 22 tygodnia, nie daja zadnego progesteronu, bo stwierdzaja, ze tak widocznie mialo byc. Ja tez poronilam samoistnie i tez moglam sie starac w nastepnym cyklu i postaralam, tyle tylko, ze kolejna tez poronilam samoistnie. Mimo, ze i teraz powiedzieli, ze moge sie starac w nastepnym cyklu, postanowilismy troszke poczekac... Sama stwierdzisz kiedy bedziesz gotowa...
A my....Niedawno wrocilismy od lekarza z Mikolajem i ma uwaga - Wirusa Coxsackie (wirus rak, stop i ust) lub mniej prawdopodobne angina. Ten wirus objawia sie wlasnie wysoka goraczka przez 1-3 dni, a potem wysypka w ustach, na rekach i stopach. Jak czekalismy na swoja kolej, to zobaczylam u Mikolaja na raczkach takie bable jak po oparzeniu. Wczoraj widzialam jeden i zastanawialam sie co to, bo przeciez ostatnio sie niczym nie poparzyl, wiedzialabym o tym?!? Dzisiaj bylo juz wiecej. Obejrzalysmy z lekarka stopy i czysto. Gardlo czerwone w kropki, ale migdalki nie opuchniete, wiec nie jest bardzo zle. Jesli sie pogorszy, to mam podac antybiotyk, bo wtedy to angina, a jesli bedzie ok, to tylko przeciwbolowe syropki.
Mysle, ze jest lepiej, bo wczoraj nudzil o czekoladke a jak ugryzl delicje to oddal, bo go bolalo. Dzisiaj calego kinderka pochlonal i byl zadowolony

Jedno jest pewne, w tym tygodniu przedszkole odpada...