• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Madziorek - dasz radę zobaczysz - buziaki:tak:

Ale mega optymistyczny kawałek

[video=youtube;b6vSf0cA9qY]http://www.youtube.com/watch?v=b6vSf0cA9qY[/video]

Ostatnia edycja:
pietrucha super,że już po histero. jesteś dzielna,wnioskuje,że skoro Cię usypiali i wyniki dopiero za trzy dni to miałaś coś tam do zrobienia więc trzymam kciuki by było ok &&&&&&&& ja mam histero. diagnostyczną tylko oglądać będą i bez usypiacza się obejdzie

eska :-D:-D:-D:-D:-D bardzo się cieszę z Waszej 30!!!! i nieustannie &&&&&&&&&&&&&&&&&

madziorek,ewik kurcze nie wiem co mam Wam napisać obie ostatnio jesteście smutne,przytulam!!!!!po raz kolejny pisać głowa do góry nie poddawajcie się będzie bez sensu....ale jeśli chodzi o pracę to ja też ostatnio myślę o zmianie....choć z wiekiem wyzbyłam się w znacznej mierze spontaniczności i ostatnio każda decyzja jest dla mnie bardzo trudna...kurcze kiedyś nie zastanawiałam się tak nad wszystkim a teraz????trzeba popracować nad sobą i nie bać się zmian może w ten sposób odnajdziemy trochę szczęścia

bakalia
:-) byle tak dalej!!!!dziewczynka??super

U mnie to jest dziwne zjawisko aniu, bo ja generalnie nie jestem smutna, tylko jak np. pomyśle o pracy, to aż mnie spina w środku wszystko. A wydaje mi się, że jak na pasmo niepowodzeń, które ciągle na mnie spadają to jest całkiem ok;))) Zresztą sama nie wiem. mam rozdwojenie jaźni;p a Ty Anulka jak się czujesz?? Te Twoje objawy nerwicowe Ci przeszły??:* Radzisz sobie jakoś??:*

reklama
pietrucha diagnostyczna??to dlaczego wyniki za trzy dni... jak ja kiedyś miałam to od razu opisali jak przy usg co tam w środku jest grane

madziorek ja czuję się ok,te lęki różne nerwicowe pokonałam....przeczytałam dużo różniastych inf. na te tematy i najbardziej utknęło mi w głowie że to nie moje ciało jest chore tylko wszystkie te dziwne objawy są w mojej głowie i odkąd sobie to uświadomiłam wyzbyłam się wszelkich problemów z emocjami mam nadzieję,że nie wrócą

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry