• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Eska boziu jaki cudowny ten wasz psiak!!!!! Poprostu BOSKI!!!!

Ashlee chyba mi cos umknelo ale doczytalam na CPP gratuluje wkoncu jakas nowa fasolka &&&&&&&

Karaiwina dzieki za fluidki moga byc i plaskie przyjme kazde:-Dczy chodzi o clotrimazol? ta masc na grzybki...

U mnie malpiszon poszedl w sina dal wiec czas na bunga bunga:-D:-D:-D buziaki

Karaiwina tak clotrimazolum kupisz w każdej aptece bez recepty:)

I na twoje życzenie proszę brzusio:)
CAM00317.jpg

Aschlee WOW WOW trzymam kciuki;))))

Elka no jest prze kochana to fakt;)

Agawiszon trzymam kciuki za jaja;)

Neta pozdrawiam i przesyłam fluidki

Izabel buziaki;) dla Ciebie i Igorka

Madziorku jak dziś samopoczucie mam nadzieję, że o niebo lepiej;))

Caroline ja też przepis kopiuje a co:) dobrze, że dałaś myszy Cię nie zjedzą;P

Ewiku łapaj fluidki dziś masz podwójne więc korzystaj ile wlezie;)

Celta bierz się za nadrabianie a nie dyskutuj;P no chyba że jest was już więcej to jesteś zwolniona;)

Magula jak tam samopoczucie Tu to masz fajnie nad tym morzem ino pozazdrościć;)

Mika halo Ty sie już tak delektujesz nową chatą że czasu nie masz dla koleżanek, jak tam Leoś????

Pietrucha a Ty gdzie się zagubiłaś w akcji????

Michalina całusy dla Ciebie i Wikuni;) slicznotki

Sysiq masz rację ja też bym się nie przejmowała, też za 1 razem miałam być w 7 miesiącu, bo Franuś miał się rodzić w październiku

Anusia Halo jak tam samopoczucie pozdrawiam Cie i całuję gorąco:tak:

Bakalia żeby to było po raz ostatni na fejsik masz czas - ja tam wszystko widzę:P

Galway napisz co Tam u Ciebie więcej :tak:

Załączniki

• CAM00317.jpg
    CAM00317.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 71
Ostatnia edycja:
Aschlee GRATULACJE!!! I oczywista oczywistość trzymam kciuki:) Potrójne szczęście będziesz miała. Mi to zawsze bliźniaki się marzyły... A jak na to Twój M zareaagował?? No i naturalsik czy stymulacja??

Eska cmok w brzuszek :* Piękny jest! Dziękuję;)

reklama
Moj jeszcze nie wie dowie sie we wtorek na wizycie:tak: ale na pewno bedzie sie cieszyl.I to byl naturalsik.W zasadzie to byl miesiac w ktorym zbytnich nadziei nie pokladalam bo nawet byla mysl odstawienia planow ale taka chwilowa potem stwierdzilismy ze jednak nie przekladamy staranek i jeszcze Mezowi mowilam ze od przyszlego miesiaca musimy sie postarac bardziej a tu niespodzianka;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry