• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Mika czy to łazienka już w nowym domku?????? Ale Leoś ładnie rośnie :) a że mniej ruschliwy - może odpoczywa sobie zanim da Ci wycisk :))))

A jeśli chodzi o zachowanie Wiki na sesji to strasznie się bałam, bo moja Wiki to diabeł.... a na sesji.... Fotografka robiła z nią wszystko co chciała!!!!!!! Wszystko!!! A ta zasypiała od razu :)) a na samym końcu mieliśmy zdjęcie we trójkę, na czarnym tle, my w czarnych koszulkach a Wiki nago... i Wikusia w całości mnie obsikała... koszulkę, spodnie, buty..... ha ha ha

Ania to wszystko ma sens!!!!! Ja tak długo się starłam i teraz w pokoju obok słyszę jak mój M. śpiewa szanty Wiki i wiem że było warto!!!!!!!!!

Zobacz, mi się okazało, że zaszłam w ciążę mająć endomietriozę.... a wyszło to w czasie cc.... tak bym nie wiedziała, że mam.... I mój lekarz powedział, ze dziwny przypadek jestem. ALe patrz - cuda się zdarzają i każda z nas prędzej czy później będzie mamą!!!

A mąż - ja się ciągle kłócę z mężem.... a pół dnia później on do mnie podchodzi i mówi "choć przytulę Cię", ja mówię "nie, bo jesteśmy ppokłóceni", a on mówi "to przytulę Cię pokłóconą" i wtedy już nie umiem sie nie roześmiać....

Magda a te sesje sami robicie czy gdzieś jeździcie???? BOSKA jest Twoja ZOsieńka!!!! Takie cudne duże oczy ma!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Iza jesteś jak inspektor gadżet:) ok jutro wrzucę świeżynkę:)
Dziękujemy za miłe słowa ciocie:) buziaki i dobranoc w końcu dobre wieści i teraz się posypie kochane staraczki zobaczycie:)

Michalina, Magda - sliczne modelki :)

Ania - wszystko ma sens jesli Ty sama bedziesz silna i bedziesz w to wierzyc :) Trzymaj sie kochana :)

Mika - super brzusio, Widze, ze Leoś rośnie :)

Eska - no widzisz, przed Mika nic sie nie ukryje :) ale juz niebawem bedziecie mialy tutaj takie zaleglosci jak Michalina i Magda, ze Wam wiele rzeczy umykac bedzie....:) no wiecie, przygotowania dzieciaczkow do sesji i w ogole... :)

Hej witam sie sobotnio dzis mam wolne wiec dzien leniuchowania;-)

Eska piekny brzuchol i piekna mamusia az milo popatrzec:tak:

Mika Leos tez ma calkiem fajna hawirke, ma moze duzo miejsca jeszcze i dlatego moze szalec bezkarnie;-)

Madzia, Michalina
cudne te Wasze ksiezniczki az napatrzec sie nie mozna, slodkie sa takie sesje i jaka fajna pamiatka:-)

Ania &&&&&& za histero no data moze malo romantyczna ale co tam odbijecie sobie z nawiazka juz po wszystkim:tak:

Milego dnia Lasencje

Ostatnia edycja:
Aniu nic się nie martw! Pamiętaj, ze każde badanie zbliża Was do uprawnionego szczęścia! A 14 to święto seksu i biznesu wymyślone przez amerykanow. Prawdziwe święto zakochanych, nasze, słowiańskie jest w maju lecz niestety zostało pozarte przez tego amerykańskiego rekina.

Mika cmok w brzusio :* Piekny;)

Dziekuje Wam.....po prostu jak myślę o lekarzach szpitalach to mam doła,nie tyle dlatego,że się boje ale te wspomnienia wszystkie właśnie .......nie mam żadnych dobrych skojarzeń z gabinetem lekarskim:-(żadnych dobrych nowin...tylko wszystko złe wraca jakby było wczoraj....

AleWy dajecie mi dużo nadziei,dziękuje za wszystkie ciepłe słowa...trzeba wierzyć wiem ale ciężko ....

Przepraszam,że Wam tu smuce..już się ogarniam:tak:

Aschlee! Ale nowina, no no.... GRARULUJE! Ciekawe czy dołączę do Ciebie? Chciałabym, nawet jak bedzie tylko jedno malenstwo. Juz sie nie mogę doczekać.. A dzisiaj zaspałam na wizyte do lekarza, ale sie wcisnelam i ... Wszystkie pecherzyki popekane sa bez problemu. I cialko żółte widac. Lekarz jest dobrej myśli, a ja jakoś tak .... Wierze, ze sie udało. Oby nie zapeszac!

eska, Mika - ale macie piękne brzusie! Zazdraszczam, ale pozytywnie:)):tak:

Madzia i Michalinka, ale piękne Wasze modelki sa! CUUUUDO!

Aniu, nie martw sie ze to 14- tego. Ale juz będziesz jedno badanie bliżej od upragnionego szczęścia. Będę trzymała kciuki &&&&&

Elka - no to do dzieła.

Carollina - co dzisiaj pieczesz?

Karaiwina - ciesze sie ze u Ciebie ok. Trzymam kciuki za bratowa i za Twoja mamę. Bedzie dobrze. I jak najmniej stresu Wam zycze! I lapieeeeeeee fluidkiiiiiii:))

Agaawa, trzymam mocno kciuki oby było dobrze, nie ważne czy jeden czy trzy pęcherzyki!
Aschlee, super wieści! Gratuluję! Oby szczęśliwie rosły małe fasoleczki!!!
Ania2611, pozytywne myślenie włącz!
Wszystkie brzuchate- macie piękne brzuszki!
My zaczynamy starania od przyszłego piątku! Mam nadzieję, że się uda! To dopiero drugi starankowy cykl po poronieniu! Chciałabym żeby się udało w tym lub przyszłym cyklu, żeby dzidzia była z tego roku. Choć teraz naszła mnie myśl, żE chyba lepiej dla dziecka jakby było z początku roku. A tak na prawdę co za różnica, oby zdrowe i byle by się udało !

reklama
Agaawa to ja trzymam kciukasy za Twoje pecherzyki i zeby pojawily sie fasolinki...nawet trzy :tak: wtedy bedziemy sie wspierac nawzajem.Ja zaczynam odczuwac objawy coraz bardziej:tak: ale co tam wazne zeby Fasolki rosly:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry