• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Miczasia, Rurka witajcie u nas!!!!! Bardzo mi przykro z powodu strarty....
[*] dla Waszych Aniołeczków!!! Dziewczynki, u nas na forum każda po stracie... jedne po wcześniejszej, inne po późniejszej... ale zobaczycie powolutku każdej z nas się udaje... jednym szybciej, innym później...
Rurka 3 miesiące to długo, upewnij się. Ja na Madalińskiego miałam histo po poronieniu i było po 3 tygodniach już.

A w ogóle dawno się nie odzywałam, bo Moja WIkunia taka absorbująca jest!!!! Zresztą same zobaczycie jak już swoje porodzicie!!!!!

Madziorrek Ty wiesz, że ja z Wiki czekamy na wieści dzisiejsze!!!! Ja poproszę o SMSA ile tych seruszek jest, bo ja czuję, że już serduszko bedzie widać!!!!!

Madzia, Marcela, Martoocha - MAMUŚKI co u Was??

Karo słodziak........... ja się rozpływam jak widzę takie dzieciaczkiii.....

reklama
przykro mi dziewczyny z powodu Waszych strat....

Anncka, ja co miesiąc sobie tłumaczyłam, bez spinania, co ma być to będzie, ale teraz tez czuję, że łatwo nie będzie :no:

wczoraj byłam znowu u kuzynki, moja ciąża była 3 tyg młodsza od jej, słodkiego maluszka ma w domku, wczoraj skończył miesiąc

Witam wszystkie mamy po stracie, które do nas dołączyły. To smutne, ze jest nas tak duzo;( zapałem dla waszych Aniołków (*)

madziorku
jak byłam na wizycie 6t4d to było już;), a z Frankiem jak byłam w 6t5d to jeszcze nie było widac więc to na prawdę bardzo indywidualna kwestia. Buziakuję w brzusio i trzymam kciuki za wizytę &&&&&&&&&

Ja już z domciu nadaje;) Wypuścili mnie w poniedziałek. Zalecenia to luteina dopochwowa, odpoczywamie i zakaz seksu oczywiście;( Jutro idę na wizytę do lekarza na NFZ to przynajmniej sobie pooglądam moją kruszynkę. A wiecie, ze mam przeczucie, ze dziewczynka bedzie? I nawet moja przyjaciółka powiedziała mi, ze wyglądam inaczej niż w poprzedniej ciąży więc chyba dziewczynka będzie;)

Dzięki kochane dziewczyny za słowa wsparcia;))) Ja znalazłam usg z zeszłej ciąży na tym samym etapie, to jeszcze serducha nie było...

Dam znać jak tylko wróce;)))

annack- spokojnie;* Jeszcze różnie może być. Po stracie cykle się bardzo rozregulowują, ja czekałam parę miesięcy aż wróciłam do cykli 28 dniowych więc może akurat.--------------------------------------------------------------------------------------------------- Łapać proszę;)))

anncka a ty poroniłaś naturalnie, jeśli mogę zapytac? ja miałam zabieg 16.01.2014, jestem już po badaniach, po wizycie u ginekologa po pierwszej@, doktorka mi powiedziała że mogę się starac 3 miesiące po zabiegu, ja na to czyli w kwietniu a ona że w kwietniu to już spokojnie. Ale mam dylemat bo w kwietniu to ja będę po drugiej@ jeśli cykle pozostaną 31 dniowe, jeśli by się skróciły to wtedy wyjdzie po trzeciej@, i nie wiem czy po drugiej@ to nie za wcześnie?

Dziewczynki a mam pytanie do was. Czy wy tez tak mialyscie ze 3 tygodnie od zabiegu bolal was brzuch tak jak na @? Bo sie zastanawiam czy to juz? (Choc to chyba za szybko), czy moze cos sie dzieje?

No dobra zaczynam się szykować na naszą pierwszą wizytę. Proszę o kciuki i o modlitwę... Zaczyna się stresik, ale jednocześnie mam przeczucie, że jest dobrze:rofl2:

Madziorrek trzymam kciuki za wizytę bardzo mocno!! Mam nadzieję, że przyniesiesz same super wieści :) Pamiętaj - pozytywne myślenie!

Witam też nowe Aniołkowe Mamy. Bardzo mi przykro, że musiałyście do nas dołączyć.. :(

reklama
miczasia,rurka witam i dla Aniołków
[*]
[*] bardzo mi przykro...

madziorek daj znać po wizycie co i jak?? &&&&&&&&&&&&&&&

kara​iwina dobrze,że juz w domku.......a jak mama?.....mówiłaś już o ciąży??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry