Madziorrek cudowne wiadomości! Gratuluję i trzymam kciuki za spokojną ciążę i pięknego zdrowego bobasa
Maqa gratuluje nowej pracy! Kiedy zaczynasz?
Eska jestem jestem

Ale masz cudny brzuszek. Kurcze jeszcze miesiąc i maluch będzie na świecie. Cudownie

Twoja historia powinna być przykładem, że jednak warto walczyć.. Mam nadzieję, że i u nas wszystko się dobrze skończy! U mnie w brzuchu mieszka mały chłopczyk, który nie ma jeszcze imienia bo nie możemy się zdecydować! Ale za to ma już brykę bo ja w ramach nie poddawania się czarnym myślom powoli zaczynam dokupować brakujące rzeczy.. Póki co lekarz mówi, że jest ok ale że zbliżamy się do czasu kiedy Nikodem przestał się rozwijać to jednak się ostatnio trochę denerwuję-jak bardzo się staram nie myśleć o tym, to jednak całkiem się nie da. Mam plan zająć się czymś intensywnie przez te najbliższe tygodnie, żeby czas leciał szybciej!
Mika a Ty jak tam??
Agawa baw się dobrze na nartach! Zazdroszczę Ci trochę bo ky ostatnio byliśmy na wyjeździe zimowym 4 sezony temu-przez 3 ostatnie nie bo zawsze na jesień zachodziłam w ciąże. Wyjeździj się na całego i wracajcie z pasażerem na gapę

)
Magda ja też śledzę Twój blog i każdy nowy post o Zosi napawa nadzieją, że i my się doczekamy..
Martocha ale fajnie Cię czytać

Jak tam Stelcia?
Izka buziaki dla Ciebie i małego przystojniaka