Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

, 

Galwaygirl z nową pracą nie wyszło a w starej jest masakrycznie. Nie mogę nie pracować ze względu na finanse, maż nas nie utrzyma nawet na poziomie biologicznego przeżycia bo spłacamy mieszkanie...
Dziewczyny właśnie wróciłam z ostatecznej rozmowy w pracy,dostałam juz papiery odnośnie zwolnienia,wszystko cacy ale mój brygadzista przedstawił mnie w takim świetle przed dyrekcją jakbym była najgorszym pracownikiem przez te ostatnie 4 lata,nie ważne,że było wręcz odwrotnie,zawsze ja robiłam najgorszą robote i tylko na mnie najbardziej mógł liczyć ....a teraz tak.....aż mi się ryczeć chce,nigdy bym sie tego nie spodziewała....ale cóż,to jeszcze bardziej utwierdziło mnie w przekonaniu,że podjęłam dobrą decyzję odchodząc z tej roboty
Mnie oceniano bardzo dobrze tylko wykazałam rażące naruszenia regulaminu i prawa przez osobe funkcyjną i uznano, ze jestem niebezpieczna.![]()