Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

tattoo fajne, boze jak ja kocham tatuaze

Ma jednak nadzieje, że tak z hukiem zamknięte drzwi, bardzo szeroko otworzą jakies okno. Nie nawidziłas tej pracy... mam nadzieje, że teraz trafi się jakas dobra, lepsza bo na taka zasługujesz.... A wtedy i dzidzi się pojawi u spokojnej mamusi;*

buziak w brzusio
, no a tatuaż... To się tatuś szarpnął naprawdę!
Twój blondasek też cudowny!! I taki uśmiech ma, że na pewno rozmiękcza serce rodziców co i rusz. Śliczny chłopczyk.
. Cieszę się, że Leoś rośnie i elegancki z niego przystojniak będzie - wysoki. Z tym czasem to jednak jest kiepsko widzę u wszystkich. Trzymaj się dzielnie i obracaj synka. 7kg na plusie zupełnie się nie przejmuj - prędko wszystko zrzucisz. No i niech fachowcy porobią co trzeba, jak trzeba i dadzą Wam już święty spokój...
Nie pamiętam a nigdzie nie zapisałam inteligentnie.. Jeszcze sprawdzę, w papierach. Dojrzewam do tego, żeby już wywołać @, bo dziś 54 dc i dupa.... Już mnie to wkurza delikatnie mówiąc. A do tego cały czas myślę, że właśnie gdzieś rok temu zaszłam w ciążę... Eh... Nasz maluch miałby już prawie 4 miesiące. Jakie to trudne. I nigdy nie przestanie mnie ruszać.
), Magda, Joaro, malgonia, Neta, Izka -