• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Madziorrrek WSPANIAŁE wiadomości, chwal się zdjęciami, jak duża jest kijanka ? Rosnijcie zdrowo i do października :)
Aschlee, przykro że musiałas przez to przechodzić. Będą robili badania jakieś? Trzymaj się Kochana.
A u mnie sie dzieje w pracy. Jednego dnia pracowałam w największym projekcie, przyszłośc kilku lat fabryki a drugiego koniec projektu... Muszą zmiany wprowadzic i może od wakacji ruszymy dalej a teraz czekam na decyzję gdzie mnie i 32 inne osoby poupychaja. Ja chcę zostać na popołudniu bo tym sposobem młody tylko 3h bez nas jest. A jak dniówka to 1. że Młody na 8h do żłobka, 2. Za żłobek nie 100 a 180e tygodniowo i do tego ja bym straciła dodatek za popołudnie więc Duuuuzo mniej kasy w sumie by wyszło

Madziorrek cudne wiesci :))) gratuluje i lapie fluidy, no musi mi sie kiedys udac :)
Galwaygirl kurcze szkoda z ta praca, wszystko w tych czasach takie niestabilne. oby sie udalo zostac na popoludniowkach.

Madziorrek ulala :-D:-D:-D Bardzo się cieszę, że wszystko pięknie! Jak się wyśpisz - pisz coś więcej.

eska
śliczny kącik dla Mikołaja.. baldachim będzie jak znalazł w lecie. Te wszystkie komary i inne stwory dadzą małemu spokój!

galwaygirl, no to trzymam kciuki mocno, żeby wszystko poukładało się tak jak tego oczekujesz. Żebyś jak najmniej ucierpiała na zmianach w realizacji projektu.

ewik i za Ciebie też trzymam! Żebyś znalazła zajefajną robotę. Czasami tak to już jest, że niby nie widać żadnego dobra które miałoby wyniknąć z trudnej sytuacji, a ono jednak się pojawia. Uszy do góry, uwierz w siebie troszeczkę i będzie dobrze.

Neta łap, łap, musi się udać i uda się :tak:

Miłego dnia, ma się pogoda zepsuć na dniach, więc trzeba korzystać ile wlezie!

Witam się z Wami kochane:) zagladam tu czasem do was ale piszecie jak burza nie jestem w stanie nadrobić.. pozdrawiam Wasze pociechy. te w brzuszkach też :) witam nowe staraczki i przesyłam moc pozdrowień.. postaram się nadrobić :*

Madziorku no pieknie, nie moglo byc inaczej &&&&&& cudnie!!!!
Motylkowa hej, co ja widze??? Zielone na wykresie??!!! Super!!!

Milego dnia Babeczki

Ostatnia edycja:
Elka zielone jest, dwa testy dodatnie ale boje się jak cholera, chciałam iść na bete ale boje sie jeju no masakra.. a jak bedzie 0??.. dlatego czekam..

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry