• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Nati04 moim zdaniem nie miałas jeszcze owulacji, bo ani testy ani temperatura na to nie wskazuje. Chociaż organizm zawsze moze splatać figla.

Anncka - no no to teraz juz czas na II ładnie widoczne. &&&&&

Madziorrek &&&&&&& bedzie wszystko dobrze, zobaczysz.

Celtus &&&&&&& nieustająco za telefon.

Mika jedz sałatę, spokojnie, tylko ja myj.:)))

Caluje Was wszystkie!!!

hej co fakt to fakt, nie ma co popadać w skrajności.. ja po prostu przewrażliwiona jeszcze jestem i tyle :) trzymam mocno za was kciuki i... za dziewczynki testujące niebawem również &&&&&&&&&

no nie ma innych terminow moj doktorek, bo dłuuuuugo się do nie go czeka w kolejce.... ale nic- już mi wyszukuje wczesniejsze godziny na pozniejsze miesiace;) Buziak Elunia

Kocham Was;* To ze zawsze potraficie wesprzeć. Heh wirtualna, platoniczna miłość;* Dziękuje:)

Ostatnia edycja:
Kto zrozumie kobiete jak nie druga kobieta tym bardziej po podobnych przejsciach:tak:Dzieki Bogu za to forum i za Was :)

Kurde owialo mnie gdzies na weekendzie poprostu prawa strona szyi napierdziela jak glupia, smaruje mascia konska moze pomoze jak nie to doktorek sie klania :/

Hej Babeczki! wskakuję na listę! Cykl starankowy się zaczął 16 marca :)

LISTA STARACZEK:

Joaro - termin niechcianej @ 15 luty 2014

anncka - termin niechcianej @ 27-28 luty 2014
annte - termin niechcianej @ 2 marzec 2014

Neta - termin niechcianej @ 15 marzec 2014
maga - termin niechcianej @ 17 marzec 2014
ewikewik - termin niechcianej @ 20-22 marzec 2014
Pietrucha - termin niechcianej @ 24 marzec 2014

Elka_82 - termin niechcianej @ 27 marzec 2014
Malgonia1 - termin niechcianej @ 9 kwietnia 2014

POCZEKALNIA:

Sysiq - kwiecień 2014
Agaawa - kwiecień/ maj

Rany dziewczyny nie straszcie tymi sałatami, bo ja pierwsze co zrobiłam po wyjściu ze szpitala to wpierdzieliłam mieszankę sałat, bo w szpitalu przez tydzień nie dawali nam nic zielonego a ja kocham warzywa. A przecie wskazane dla kobiet w ciąży jeść jak najwięcej zielonego i owoców.
Teraz się będę denerwowała :(

Macie jakieś dobre linki z tym żywieniem, co można a co nie?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry